JESENJI STAJLING TAMARE DRAGIČEVIĆ JE APSOLUTNO SAVRŠEN! Nosićete ga od oktobra do maja: Jednostavan je, a neverovatno EFEKTAN!
Foto: Tamara Trajković

FOTO

JESENJI STAJLING TAMARE DRAGIČEVIĆ JE APSOLUTNO SAVRŠEN! Nosićete ga od oktobra do maja: Jednostavan je, a neverovatno EFEKTAN!

Pop kultura -

Glumica Tamara Dragičević postala je modna inspiracija mnogim ženama u našoj zemlji. Osim zbog sjajnih uloga Tamaru smo zavoleli i zbog nejnih jednostavnih, a tako lako uklopljiviih odevnih kombinacija.

Nije retkost da ona na svom Instagram profilu podeli fotografije na kojima nosi modele naših domaćih kreatora, ali i one koji su deo svakodnevne mode, bez ikakvog potpisa, a koji su savšen izbor za svaki dan.

Pamučni kompleti u raznim bojama postali su u proteklih nekoliko godina modni hit koji su žene dočekale sa oduševljenjem. Čini se da im je dosta bilo uskih komada odeće u kojima jedva može da se diše, pa su opuštene pantalone i majce u istoj boji i od istog materijala odmah bile oberučke prihvaćeni.

Ovom trendu nije odolela ni Tamara Dragičević koja ovakve komade obožava jer joj daju potpunu slobodu i čine da se u njima oseća fantastično.

Jedna takav u sivoj boji Tamara je iskombinovala sa trendi patikama i svim ženama pokazala kako se jednostavnim odabirom komada može postići svršen street style izgled.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track