SUZE NAJPOZNATIJE DEVOJČICE NA SVETU DIRNULE PLANETU: Ćerka popularnog para popustila pod emocijama na kraju mamine turneje!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VIDEO

SUZE NAJPOZNATIJE DEVOJČICE NA SVETU DIRNULE PLANETU: Ćerka popularnog para popustila pod emocijama na kraju mamine turneje!

Pop kultura -

Blu Ajvi, za koju kažu da je prava mešavina oca i majke, je napravila potez zbog kojeg se zavukla pod kožu fanovima.

Ćerka slavnog šoubiz para Bijonse i Džej Zi, ponovo je tema broj jedan u medijima "preko bare".

Blu Ajvi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blue Ajvi Karter, koja ima svega 11 godina, počela je da nastupa sa mamom. Ona je bila jedna od članica plesnog tima Bijonse na njenoj turneji pod nazivom Renaissance. Tokom poslednjeg šoua mala Blu je bila preplavljena emocijama, te je čak i pustila suzu na poslednjem nastupu.

Turneja Bijonse tokom celog leta apsolutno je oduševila sve njene fanove, a za severnoameričku deonicu turneje, pridružila joj se i ćerka Blu Ajvi.

Fanovi i poznate ličnosti su na sva usta hvalili Blu i govorili kako je ona zaista ima neverovatne plesačke sposobnosti, kao i da je osećala ljubav fanova. To je ganulo ovu devojčicu, koja nije mogla da sakrije emocije na bini tokom poslednjeg nastupa na turneji koji se odigrao u Kanzas Sitiju.

Video u kome je Blu pustila suzu sada je postao jedan od virlanijih sadržaja na Internetu. U tom klipu Blu emotivno maše i pozdravlja fanove, dok oni celu ekipu nagrađuju aplauzom.

Ona takođe zadržava suze u ovom klipu, što je po fanovima znak da joj je prilika da nastupi sa mamom bila sve na svetu.

- Izgleda kao oboje, kao prava kombinacija mame Bijonse i tate Džej Zija - napisao je jedan od fanova.

- Tako lepo raste - bio je još jedan od komentara.

Bijonsina renesansna turneja je oborila sve rekorde, a sada je potvrđeno da će 1. decembra biti objavljen i film sa ove turneje pod nazivom Renaissance.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track