MORBIDNO! Slavni pevač iskopao sebi GROB u dvorištu: Ženi mu otkrili TUMOR u trudnoći, a evo šta on kaže o svom poduhvatu
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

IZGRADIO I KAPELICU

MORBIDNO! Slavni pevač iskopao sebi GROB u dvorištu: Ženi mu otkrili TUMOR u trudnoći, a evo šta on kaže o svom poduhvatu

Pop kultura -

Ono što je Ed Širan (32) odlučio da uradi u svom dvorištu mnogi smatraju ni više ni manje nego – morbidnim. Nakon što su počele da kruže glasine o grobnici koju je navodno dao da se izradi u njegovom domu, pop pevač je u nedavnom intervjuu za GQ otkrio da se zapravo radi o samo jednom grobnom mestu izrađenom posebno za njega.

"To je rupa iskopana u zemlji, a iznad nje se nalazi kamen, tako da kad god dođe taj dan, ja ću ići tamo", rekao je.

Ed Širan
foto: Profimedia

Ovim priznanjem iznenadio je obožavatelje koji se pitaju zašto uopšte razmišlja o smrti kada je tek uplovio u četvrtu deceniju života, a i zdravlje ga služi.

"Ljudi misle da je to jako čudno i stvarno morbidno, ali imao sam prijatelje koji su umrli bez testamenta, pa niko ne zna šta da učini", pojasnio je tada.

Ed Širan
foto: Profimedia

Ljubitelji pevača smatraju da su ga na ovu odluku podstakli upravo tragični gubici dragih osoba, kojih je u zadnjih par godina bilo nekoliko. Od najboljeg prijatelja Džamala Edvardsa, koji je preminuo u 31. godini, voljenog mentora Majkla Gudinskog, pa sve do kolege Šejna Vejna, pevač je proživeo teške životne trenutke. Uz sve to, podijelio je i kako se njegova supruga Čeri Siborn borila s tumorom dok je bila trudna s jednom od njihove dve ćerkice.

Ed Širan
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U čast njima, Širan je u svom dvorištu izgradio i kapelicu, gde održava sećanje na voljene ljude, a koristi je i za održavanje ceremonija venčanja svojih prijatelja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track