KO JE NEVENA NERANDŽIĆ U KOJU SU SVE OČI SINOĆ BILE UPERENE: Za nju će se tek čuti, a najveću pažnju privlači TALENTOM (FOTO)
Foto: ATA images

MLADA NADA

KO JE NEVENA NERANDŽIĆ U KOJU SU SVE OČI SINOĆ BILE UPERENE: Za nju će se tek čuti, a najveću pažnju privlači TALENTOM (FOTO)

Kultura -

Mlada glumica Nevena Nerandžić privukla je veliku pažnju na finalnoj večeri Međunarodnog festivala drama i serija FEDIS. Događaj je okupio brojne glumačke legende, ali i mlade nade srpskog glumišta pred kojima je blistava karijera.

Posebno se istakla mlada glumica Nevena Nerandžić, kojoj je uručena nagrada za glumačko otkrovenje godine, i to za ulogu u seriji "Branilac".

Nevena Nerandžić
foto: ATA images

Nevenu je šira javnost upoznala u ulozi Vaske u "Nečistoj krvi", a u jednostavnom i elegantnom izdanju uspela je da privuče sve poglede prisutnnih.

Mlada glumica je za finalno veče FEDIS-a ponela dugu crnu haljinu koja prati liniju tela, a posebno su efektna bila njena gola ramena.

Kosu je uvila u krupne talase, a crne potpetice i torbica u istoj boji upotpunile su njen jednostavan, ali efektan stajling.

Nevena je rođena 1998. godine i diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Pomenuta nagrada nije prva kojom je Nevena ovenčana ove godine. Prestižnu nagradu za najuboljeg mladog glumca ponela je i na Ravno Selo film festivalu za ulogu Manje u filmu "Manja".

Nagrada za najboljeg mladog glumca je značajno priznanje koje se dodeljuje kao podsticaj mladim talentima u filmskoj industriji i dodeljuje se umetniku koji se istakao svojim izuzetnim glumačkim dostignućima.

„Jako mi znači ova nagrada i mnogo sam zahvalna što je neko prepoznao sav taj uloženi trud i rad. Ceo naš tim je radio mesecima na ovom filmu i ova nagrada svima nama dođe kao neka kruna za celokupan rad koji smo kao filmska ekipa uložili u film ‘Manja‘. Bilo je jako zahtevno, ali trud se isplatio. Mnogo mi znači što je publika na dan projekcije i pored nevremena želela da pogleda film i vratila se nakon oluje na novu projekciju. Meni je to samo podstrek da nastavim dalje i opravdam njihovo poverenje sa nekim novim ulogama“, izjavila je Nevena tada nakon dodele.

Nju smo takođe gledali i u serijama „Crna svadba“ i „Neki bolji ljudi“, ali jasno je da je karijera tek pred njom i da ćemo uživati u njenim ulogama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

Završen festival FEDIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track