PRELEPA SRPKINJA RASPAMETILA SVE NA NEDELJI MODE U PARIZU: Pojavila se u najpopularnijoj haljini koja je PROVIDNA, ali elegantna
Foto: Profimedia

ZASIJALA

PRELEPA SRPKINJA RASPAMETILA SVE NA NEDELJI MODE U PARIZU: Pojavila se u najpopularnijoj haljini koja je PROVIDNA, ali elegantna

Pop kultura -

Ako se pitate koja haljina je trenutno najpopularnija, odgovor je: ona u kojoj se na prestižnoj Miu Miu reviji na Nedelji mode u Parizu (25. septembar- treći oktobar) pojavila naša čuvena modna influenserka.

Ljubitelji mode znaju da Tamara Kalinić često prva ponese nove trendove, one koji zaslužuju da budu istaknuti. Haljina je prelepa, a providna odeća nikada nije izgledala ovako dobro.

Haljina na Tamari Kalinić je u neutralnoj bež boji od providnog materijala koji diskretno razotkriva veš. Nijedan detalj na odeći nije suvišan niti previše provokativan. Možda su neki mislili da izazovna odeća ne može da bude izgleda sofisticirano, ali ih je ovo modno izdanje demantovalo.

Cvetni detalji izgledaju veoma romantično, a haljina sjajno koketira i sa elegantnim i sa sportsko-elegantnim i sa glamuroznim stilom.

Da je bež boja aktuelna kao i haljina sa cvetnim detaljima, pokazala je i glumica Anja Tejlor - Džoj prošlog vikenda na svom venčanju u Veneciji.

Tamara Kalinić promoviše nove trendove i kada je reč o modnim detaljima, a na istom događaju u Parizu bila je i Adrijana Lima, koja je ponovo u centru pažnje jer je drastično smršala.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:26

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track