MOJ SUPRUG JE MLAĐI OD MOG SINA, A JA SAM STARIJA OD SVOJE SVEKRVE: Upoznala sam ga kad je bio TINEJDŽER, a ovako smo se zavoleli
Foto: Facebook

RAZLIKA U GODINAMA IM NE SMETA

MOJ SUPRUG JE MLAĐI OD MOG SINA, A JA SAM STARIJA OD SVOJE SVEKRVE: Upoznala sam ga kad je bio TINEJDŽER, a ovako smo se zavoleli

Žena -

47-godišnja žena dokazala je da su godine zaista samo broj nakon što se zaljubila u nećaka svoje prijateljice, koji je tri godine mlađi od njenog sina. Razlika od 19 godina nije razdvojila Dinu i Stivena Bumera, iako su se upoznali kad je Stiven bio tinejdžer - on je imao 19, a ona 38 godina. Osam godina kasnije, par je proslavio 7. godišnjicu braka i zajedno imaju četvorogodišnje dete, prenosi Metro.

Stiven, koji sada ima 27 godina, očuh je još četvoro Dinine dece koja imaju 13, 17, 25 i 31 godinu, ali paru nije uvek bilo lako. Dobili su negativne reakcije od prijatelja i porodice zbog razlike u godinama, posebno zato što je Dina starija od Stivenove mame, ali sada su pokazali ljudima da su savršeni par.

"Početak veze bio je najteži, ali sada je mnogo lakše, jer ljudi koji nas vide onakvima kakvi jesmo znaju da nam je suđeno da budemo zajedno", kaže Stiven. Dina je upoznala muškarca svojih snova kroz blisko prijateljstvo s njegovom tetkom i počela je da se druži s njim u auto-klubu u njegovoj srednjoj školi.

Majka petoro dece odvezla bi svoj džip u Stivenov auto-klub i odvela njega i njegove prijatelje na vožnju i upoznavala tada 19-godišnjaka. Stiven je dodao: "Ja i moji prijatelji imali smo auto-klub u srednjoj školi, a Dina je imala džip pa bi uvek dolazila na naše sastanke, a onda bismo svi išli na vožnju. Onda me jednog dana samo pitala da li želim da idem u bar i družim se i tako je sve počelo".

Dina je u to vreme bila domaćica i prolazila je kroz razvod od bivšeg supruga, s kojim je bila 22 godine u braku. Sa svoje četvoro dece preselila u novi stan i zamolila je svog sadašnjeg muža da se preseli kod nje kako bi pomogao oko stanarine. Kada je par zvanično objavio svoju vezu porodici i prijateljima, Dina je dobila podršku, ali Stiven se borio da održi svoja prijateljstva na početku svoje veze s Dinom.

"Moje prijatelje baš i nije bilo briga, štaviše, jedna od mojih prijateljica je takođe bila zainteresovana za njega pre mene, tako da nije mogla da kaže ništa, ali su videli koliko sam srećna, dok je Stivenova porodica bila više ljuta", rekla je Dina.

Stiven, koji radi kao vodoinstalater, dodao je: "Mojoj majci se to nije baš svidelo. Dina je samo nekoliko meseci starija od nje, pa joj je to bilo pomalo čudno. Porodica mi je rekla da sam samo dete i da ne razumem kako je to podizati celu porodicu jer očito je Dina imala decu pre mene - jedno je starije od mene - ali to nije bitno jer imam odličan odnos sa svima njima".

"Takođe sam izgubio puno prijatelja zbog toga samo zato što su i oni u to vreme bili mladi, pa su želeli da izlaze, zabavljaju se i uživaju", dodao je, "Sada su se svi smirili i dobili svoju decu, počinju da uviđaju kako je to, a moja porodica sada počinje da prihvata vezu i razvio sam odličan odnos s Dininom decom".

(Kurir.rs/ Metro/ Vecernji.hr)

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track