BIVŠE SE UDRUŽILE I UŽIVAJU ZA SVE PARE: Ove lepotice nekad šetale NAŠE POZNATE GLUMCE, a sada se ovako zabavljaju
Foto: Printscreen/Instagram

BIVŠE SE UDRUŽILE I UŽIVAJU ZA SVE PARE: Ove lepotice nekad šetale NAŠE POZNATE GLUMCE, a sada se ovako zabavljaju

Pop kultura -

Manekenke Barbara Tatalović i Svetlana Ceca Živojinović vole da provode vreme zajedno, a ponekad i podele delić atmosfere na društvene mreže. Njih sve su podelile stori na Instagramu u kome se vidi da uživaju zajedno u druženju i koliko im je zabavno.

Ceca Živojinović je na svom Instagram profilu podlila stori, a u opisu je napisala: "Je l možemo mi u ćošak? Imamo važne priče."

Barbara Tatalović, Ceca Živojinović
foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po lepom raspoloženju manekenki vidi se da su u odličnim odnosima i da uživaju u svakom trenutku života.

Ipak, ove dve lepotice našoj javnosti poznate su i po vezama sa slavnim glumcima. Barbara je bila u skladnoj vezi sa glumcem Milošem Bikovićem, a Ceca se dugo zabavljala sa Aleksandrom Radojičićem.

Aleksandar Radojičić, Ceca živojinović
foto: pritnscreen

Raskidi sa poznatim glumcima ih nisu omele u tome da nastave druženje, te je često moguće videti ih zajedno.

Ceca Živojinović
foto: Printscreen

Podsećamo, Ceca se udala u Americi 2021. godine za svog izabranika Vladimira Pejčića, a srećne vesti podelili su na društvenim mrežama. Srce njene prijateljice nakon raskida osvojio je sportista Igor Davidović.

Takođe, nakon što je ruskinja Arina Vološina iznela optužbe na račun Bikovića da joj je "diktirao život", nju je podržala i Barbara Tatalović na Instagramu.

"U našoj zemlji se odavno, ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E pa baš iz tog razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim.

Barbara Tatalović, Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravim jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u fasu potvdrim da to što je napisala i te kako ima smisla.

Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže ublačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju slepo veruje. To je čini mi se, borba sa vetrenjačama", napisala je tada Tatalović na Instagramu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track