SHVATILA SAM DA VIŠE NEMAM TELO TINEJDŽERKE: Selena Gomez trpela strašne uvrede zbog izgleda, a sada iskreno progovorila o tome!
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

nije joj bilo lako

SHVATILA SAM DA VIŠE NEMAM TELO TINEJDŽERKE: Selena Gomez trpela strašne uvrede zbog izgleda, a sada iskreno progovorila o tome!

Pop kultura -

Selena Gomez je otkrila uvrede na račun svog tela nakon operacije koja je usledila nakon njene dijagnoze lupusa. Tada je imala samo 24 godine i prisetila se osećaja kada je shvatila da „više nema tinejdžersko telo“ dok je isprobavala odeću za snimanje u časopisu.

- Nijedna veličina odeće koju sam dobila mi nije odgovarala i zbog toga bih se osećala neprijatno - rekla je u novom intervjuu za Fast Compani.

Selena Gomez
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

- Nerealno je očekivati da se telo normalne žene ne menja - istakla je Gomez, prenosi Page Six.

Nakon dijagnoze, pevačica je naknadno prošala kroz transplantaciju bubrega i hemoterapiju. Nekoliko meseci kasnije, paparaci su je uhvatili na jednoj od australijskih plaža u kupaćem kostimu. Na tim snimcima Gomez je, sa jasno vidljivim ožiljcima od operacije, ubrzo postao meta podrugljivih komentara na društvenim mrežama. Da stvar bude gora, bivša zvezda Diznijevog kanala u to vreme javno se bavila raskidom sa pevačem Džastinom Biberom.

- Upravo sam prošla kroz težak raskid - rekla je tada medijima i naglasila da "nisu svi trebali da vide njeno stanje". Gomez je ranije priznala da joj je izbegavanje društvenih mreža pomoglo da ublaži anksioznost i da je 2017. dala svoje lozinke svom pomoćniku.

Stvari su se pogoršale 2018. godine kada je pevačica pala u psihozu i prijavila se u centar za lečenje. Ubrzo joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj. Dalje, objasnila je kako joj je posle postavljene dijagnoze bilo „lakše”.

Selena Gomez
foto: Printscreen

- Imam drugo mišljenje. Imam sreću da imam ljude koji mogu da mi pomognu da preživim svaki dan - dodala je ona. I dok je ranije odlučila da svoj lični život zadrži privatnim, Gomez kaže da je svoje probleme podelila sa fanovima jer joj je to na kraju pomoglo.

- Odrastala sam kao neko ko ugađa ljudima. Čak i kada sam bila veoma mlada, imala sam odgovornost, jer su se mladi ljudi ugledali na mene. Nisam znala ko sam. Imajući tu odgovornost, često bih hodala po ljusci jajeta. Mislila sam da bi moglo biti štetno reći ljudima ko sam. Počelo je da postaje pretnja koja me je izbezumila - istakao je Gomez.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track