BRAT UBIJENOG ĐANIJA VERSAĆEA STIGAO U SRBIJU: Santo došao na promociju svoje nove knjige "Braća: Jedna italijanska porodica"
Foto: Damir Dervišagić

u beogradu je

BRAT UBIJENOG ĐANIJA VERSAĆEA STIGAO U SRBIJU: Santo došao na promociju svoje nove knjige "Braća: Jedna italijanska porodica"

Pop kultura -

Rođeni brat slavnog i nikad prežaljenog modnog dizajnera Đanija Versaćea i Donatele Versaće - Santo Versaće stigao je u Beograd!

On je u našu prestonicu došao zbog promocije svoje knjige: “Braća: Jedna italijanska porodica” (originalno “Fratelli: Una famiglia italiana”).

Srpsku verziju knjige “Braća” su podržale ambasada Italije u Srbiji i Italijanski institut za kulturu u Beogradu.

1 / 22 Foto: Damir Dervišagić

Ambasador Italije u Srbiji Nj.E. Luka Gori se obratio na početku događaja i otvorio promociju knjige, a koji je istakao da je jako srećan što možemo danas u Srbiji ugostiti Versaćea. Sa autorom Santom Versaćijem razgovarali su Duška Jovanić, novinarka i Aleksandar Đorđević.

Inače, ova knjiga je ugledala svetlo dana na 25. godišnjicu Đanijeve smrti, rođenog brata Santa Versaćea i iz pera autora može se videti velika ljubav i posvećenost koja je postojala između njih dvojice i snažan odnos koji su imali. Iako razdvojeni, njihova povezanost je besmrtna, o čemu govori veći deo ove knjige.

(Kurir.rs/A. Panić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja