NAPOKON OTKRIVENO DA LI JE KANJE OŽENIO BJANKU: Ceo svet NAGAĐA već godinu dana, a ovo je PRAVA ISTINA o kontroverznom paru (FOTO)
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

sada je potvrđeno

NAPOKON OTKRIVENO DA LI JE KANJE OŽENIO BJANKU: Ceo svet NAGAĐA već godinu dana, a ovo je PRAVA ISTINA o kontroverznom paru (FOTO)

Pop kultura -

Nakon meseci misterije oko njihovog vrtoglavog navodnog braka, Kanje Vest i Bjanka Ćensori su zaista zvanično i legalno venčani, ekskluzivno otkriva Daily Mail. Konfuzija oko njihovog intrigantnog braka konačno je objašnjena nakon što se par venčao pod licencom za "poverljivi brak" u Kaliforniji, što znači da to nije javno objavljeno.

Mnogi su pretpostavili da su se 46-godišnji reper i mlada lepotica (28) venčali na ceremoniji koja nije bila pravno obavezujuća, jer naizgled nije bilo dokaza o ulasku u bračnu zajednicu, a izveštaji tvrde da su ranije ove godine imali privatnu ceremoniju na Beverli Hilsu, i to bez zvanične dozvole za sklapanje braka.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, DailyMail.com sada može da potvrdi da to nije slučaj, pošto je pribavio i pregledao zvanični dokument koji navodi datum njihovog braka kao 20. decembar 2022. - samo mesec dana nakon što je okončao svoj razvod od svoje prve žene Kim Kardašijan u novembru 2022.

Kako piše u dozvoli za brak, srećni par se venčao u Palo Altu u Kaliforniji, poznatom kao Silicijumska dolina, a Dailiyail.com je saznao da je par izabrao tajnu lokaciju za poseban događaj.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dokument je podnet pod njihovim punim imenima, Bjanka Ćensori, i jednostavno "Ye" za repera, koji je legalno promenio svoje ime iz Kanje Omari Vest u mononim u oktobru 2021.

Kanjea Vesta i Bjanku Sensori venčao je službenik Džejms Mejfild, a njihov bračni dom je zanimljivo naveden kao njegov ranč u Vajomingu. Reper je kupio veliki ranč od 14 miliona dolara pre četiri godine, ali od tada na imanju nije bilo skoro pa nikakvog razvoja.

Objašnjavajući zašto je par izabrao poverljivu dozvolu za brak, blizak prijatelj para otkriva:

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- On je megazvezda već dve decenije, a i biće bar još toliko, a njegov prvi brak bio je sa nekim ko živi skoro puno radno vreme pred kamerama. Bjanka i Kanje imaju potpuno drugačiju atmosferu. Veoma su privatni, veoma privrženi i potpuno posvećeni jedno drugom. Mislim da oboje uživaju u izdvajanju vremena koje je samo za njih. Iz tog razloga su bili izuzetno tihi kada su u pitanju dani njihovog venčanja. Mislim da niko osim njih dvoje ne zna tačno kako se to dogodilo, kaže bliski prijatelj i dodaje:

- Oni su opsednuti jedno drugim. Uveravam vas da su veoma venčani.

Kanje Vest
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svaki peti brak u Kaliforniji je sada zvanično klasifikovan kao 'poverljiv' i ne pojavljuje se u javnim evidencijama, ali je to pravno obavezujući brak koji bi zahtevao razvod ako bi se zajednica prekinula.

Još uvek nije jasno koliko je dugo par bio romantičan jedno sa drugim pre braka, ali Bjanka se pridružila Kanjeovoj kompaniji Yeezy u novembru 2020.

Godinu dana pre kraja šestogodišnjeg braka sa Kim Kardašijan, otac četvoro dece je angažovao Bjanku kao arhitektonskog dizajnera u svojoj kompaniji Yeezy.

Kim Kardašijan
foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je podnela zahtev za razvod od svog bivšeg supruga posle skoro sedam godina braka u februaru 2021. godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track