PAMELA JE PRODALA SVE ŠTO IMA DA BI ŽIVELA SAMA SA 5 PASA: Izvadila silikone, prestala da se šminka a ova promena je SVE oduševila
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

promenila život iz korena

PAMELA JE PRODALA SVE ŠTO IMA DA BI ŽIVELA SAMA SA 5 PASA: Izvadila silikone, prestala da se šminka a ova promena je SVE oduševila

Pop kultura -

Pamela Anderson promenila je svoj život iz korena. Vratila se u porodični dom, vratila se sebi i prirodnom izgledu i želi da živi autentičan život. Kako je i sama rekla kada se "otarasila šminke", osetila se ponovo slobodnom.

Uspon do slave i lični izazovi

Pamela Anderson rođena je u Lejdismitu u Britanskoj Kolumbiji 1. jula 1967. godine. Pamelino putovanje do zvezda započelo je kada je otkrivena na fudbalskoj utakmici "British Columbia Lions". Njena slika pojavila se preko ekrana stadiona i zapalila publiku, što je označilo početak njene manekenske karijere. Pamela Anderson je preko noći postala slavna, a zatim se preselila u Los Anđeles kako bi sledila svoje snove.

Pamela Anderson, Čuvari plaže
foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

Međutim, njen privatni život bio je prepun izazova. Buran zaokret desio se kada je njen privatni video s Tomi Lijem ukraden i distribuiran na internetu. Uprkos problemima i javnom blaćenju pravdu je tražila na sudu, a kasnije se razvela od Lija krajem 1998. godine.

Pamela Anderson, Tomi Li
foto: Profimedia

Prihvatanje autentičnosti

Pamela je posle smrti svoje šminkerke Aleksis Vofel ali i posle turbulentnog ljubavnog života odlučila da promeni svoj život. Prestala je da se šminka i uklonila implante iz grudi.

Selidba u kuću bake i deke

Pamela je renovirala porodičnu kuću bake i deke za 2.9 miliona dolara posle prodaje vile na plaži u Malibuu u kojoj je živela decenijama za 11.8 miliona dolara.

56-godišnja glumica otkrila da je ova promena želje da se vrati korenima.

Uživa u samoći i miru

Pamela je pronašla svoj mir u samoći. Svoje utočište uz jezero deli s pet odanih pasa.

Živi jednostavnijim životom uz omiljenu muziku glazbom, klavir i sređuje baštu. Anderson priznaje da je pronašla sreću u svojoj samoći, njegujući istinske trenutke radosti, pišu "činjenice.ba".

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja