"ODGAJAMO GENERACIJU MLAKONJA": Švarceneger svojom izjavom podelio javnost! Kad čujete kako je SVOJU DECU vaspitavao ZGRANUĆETE SE
Foto: Profimedia

podigao prašinu

"ODGAJAMO GENERACIJU MLAKONJA": Švarceneger svojom izjavom podelio javnost! Kad čujete kako je SVOJU DECU vaspitavao ZGRANUĆETE SE

Pop kultura -

"Odgajamo generaciju mlakonja", rekao je između ostalog Arnold Švarceneger (76) prilikom gostovanja kod Hauarda Sterna prilikom kojeg je podigao ogromnu prašinu.

Arni ima petoro dece- Katerinu (33), Kristinu (31), Patrika (30), i Kristofera (26) s bivšom suprugom Marijom Šriver i 26- godišnjeg sina Džozefa sa Mildred Baenom.

Sternu je priznao kako je ćerki za kaznu jednom zapalio cipele, a sinu nakon što nije pospremio krevet, bacio posteljinu kroz prozor u bazen.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

- Mladi ljudi moraju da pate, bore se i da prolaze kroz bol, mizeriju i neprijatnosti kako bi uspeči u životu i očvrsli, insistirao je Terminator koji se boji da su mladi današnjice mekani kao bebice. Nakon toga je poslao poruku svima koji ga žele slušati.

-Svi vi koji se štitite od lošega u životu i bežite u komfor- gotovi ste. Nikad neće stići do cilja, morate se boriti.

Arnold Švarceneger
foto: EPA/ Hanna Bardo

Arnoldu je očito dosadno, jer u poslednje vreme ima vrlo otvorene medijske istupe, nakon što mu je autobiografski dokumentarac zapalio Netflix.

Tako je nedavno priznao da je afera s kućnom pomoćnicom njegov ‘veliki za*eb‘. Zbog toga se i završio njegov brak s Marijom.

Arnold Švarceneger
foto: Tomasz Wiktor / PAP / Profimedia

- To je najveća greška mog života i apsolutno sam kriv samo ja i niko drugi, rekao je.

- Prestanimo stvarati generaciju slabića. Mlade treba terati da se bore, bave sportom i uče, a to znači da moraju proći bolne trenutke, nastavio je.

Arnold Švarceneger
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom da je jednom bio najpoznatiji bodibilder na planeti danas mu, kaže, smeta što stari i što ne može održavati fit telo.

- Svako jutro pogledam se u ogledalo i sam sebi kažem da sam odvratan, priznao je Arni, inače sedmostruki Olimpijac dodavši da mu posebno smetaju kad vidi opuštene grudi.

- Gledam svoje telo i pitam se- pa koji đavo se događa s mojim mišićima?

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track