BILA JE JEDINA OSOBA KOJA JE ZNALA KAKO SE VIKTORIJA ZAISTA OSEĆA: Podržavala ju je kad su Bekamovi prolazili kroz PAKAO (FOTO)
Foto: X/AFC_GLEN

BILE TU JEDNA ZA DRUGU

BILA JE JEDINA OSOBA KOJA JE ZNALA KAKO SE VIKTORIJA ZAISTA OSEĆA: Podržavala ju je kad su Bekamovi prolazili kroz PAKAO (FOTO)

Pop kultura -

Kolin Runi (37), supruga bivšeg engleskog fudbalskog junaka Vejna Runija (37), bila je rame za plakanje i osoba od poverenja Viktoriji Bekam (49), u vreme kada je njen brak s Dejvidom Bekamom (48) prolazio kroz tešku krizu zbog navodne nevere i afere s Rebekom Lus.

Nova Netflixova dokumentarna serija "Bekam" otkrila je niz eksplozivnih detalja o obožavanom Beksu, a ogromnu pažnju izazvala je Viktorija koja je rekla da je u to vreme bila "najnesrećnija u životu", a to najteži period u njihovom braku. Kolin, koja je i sama iskusila bol nakon objava o navodnoj neveri njenog supruga na naslovnicama britanskih i svetskih medija, navodno je prva pružila podršku Viktoriji. Na samom vrhuncu skandala s Rebekom Lus, bila je uz Viktoriju, a bila je uz nju i dok se za dokumentarac podsećala tog teškog vremena.

Viktorija Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Niko ne zna bolje od Kolin kako se Viktorija osećala - rekao je insajder za magazin OK! - Zato se javila i u vreme skandala i sada ponovo. Znate kako se kaže "sve se vraća, sve se plaća" pa je tako i ovde. Kolin i Viktorija bile su tu jedna za drugu u raznim periodima njihovih života. Jedna bi videla šta ona druga prolazi i kako se s time nosi. Kolin je uvek tu za svoje prijateljice, uvek uz njih i dobro zna prepoznati prave od lažnih prijateljica, što smo već videli. I dobro zna kako je imati takav život.

Optužbe o aferi s Rebekom Lus prvi put su se pojavile neposredno nakon što se Dejvid Bekam (48) preselio u Španiju, 2003. godine, da bi igrao za Real Madrid. Rebeka, rođena u Španiji, a u to vreme je bila zaposlena kao njegova lična asistentkinja. Kada je izbio skandal, fudbaler je objavio samo jednu izjavu u kojoj je priče o aferi nazvao "suludima". Naglasio je kako je "vrlo srećno oženjen" i kako ima "prekrasnu suprugu i dvoje posebne dece".

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Rebeka Los
foto: Profimedia

Vejn Runi priključio se Mančester Junajtedu godinu dana nakon Dejvidovog odlaska, no Kolin Runi i Viktorija Bekam su se poznavale od ranije, a kasnije su bile deo poznate grupe WAG-sica koje su svoje muževe i momke, engleske reprezentativce, bodrile 2006. godine na Svetskom kupu u Nemačkoj.

Kolin je bila zahvalna kada joj je Viktorija pružila podršku u sličnoj situaciji, kada su krenule priče da je Vejn plaćao seks prostitutkama još 2003. godine. Slične optužbe su se odnosile na to da je navodno imao seks s dve prostitutke, a taj trojac se dogodio u vreme dok je Kolin nosila njihovo prvo dete, pojavile su se opet 2010. godine. I još mnogo puta

.

- Očigledno su priče drugačije, no njih dve su bile top WAG-sice u trenucima izbijanja skandala i morale su mnogo toga proći jer se ceo svet time bavio. U vreme dok se Vejn loše ponašao, Kolin je bila jako mlada i nova na sceni, a njen suprug verovatno najtalentovaniji i najslavniji igrač uz Bekama. - objasnio je izvor - Kolin je bila mnogo drugačija od ostalih devojaka, jer nije ganjala slavu. Nije bila pevačica. Slava joj je doslovno pala u krilo i ona se ugledala na Viktoriju, koja je bila vrlo dobra prema njoj. Kolin to nikad nije zaboravila.

Viktorija Bekam
foto: EPA

Bekamovi, danas roditelji Bruklina (24) Romea (21), Kruza (18) i Harper (12), ne spominju Rebeku u seriji, niti iznose neku svoju istinu o pričama o neveri. No, Viktorija sa suzama u očima priznaje da su priče imale negativan učinak na njihov brak. Par je stalno morao negirati tvrdnje iz medija.

Viktorija Bekam
foto: Printscreen

- Bio je to najteži period jer se činilo kao da se ceo svet okrenuo protiv nas - priznala je bivša članica Spice Girls - To je nešto u čemu smo, najiskrenije, bili na različitim stranama. I Dejvid je priznao da su kao par osećali da se "dave".

Kolin je prošle godine i sama učestvovala u jednom dokumentarcu, kada je Amazon Prime napravio priču o njenom suprugu pod nazivom "Rooney". Kolin i Vejn imaju sinove Kaija (13), Kleja (10), i sedmogodišnjeg Kita i petogodišnjeg Kesa. U tom dokumentarcu je progovorila o svojoj odluci da stane uz supruga uprkos svemu što se događalo.

- To se dogodilo i živeti sa tim. Da se ne mogu nositi s tim, završila bih našu priču - rekla je, a navodno je otvorenost Runijevih u tom dokumentarcu podstakla Bekamove da i sami pristanu u svom dokumentarcu govoriti i o neprijatnm i bolnim temama.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track