OVAKO JE RAZOTKRIVENA AFERA BEKAMA I NJEGOVE ASISTENTKINJE: Jedna fotografija iz noćnog kluba napravila je haos u životu fudbalera
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

FOTO

OVAKO JE RAZOTKRIVENA AFERA BEKAMA I NJEGOVE ASISTENTKINJE: Jedna fotografija iz noćnog kluba napravila je haos u životu fudbalera

Pop kultura -

Mnogi su se šokirali jer su Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u dokumentarcu o svom životu, govorili o aferi koja ih je umalo koštala braka. Oglasila se potom i Rebeka Lus, treća strana u toj priči, pa se zatim i pojavila u javnosti. Odjekuje i njena poruka upućena slavnom fudbaleru. Skandal je ponovo pokrenuo brojne teorije, a evo kako je sve počelo- jedna slika je bila okidač.

Instruktorka joge i bivša manekenka Rebeka Lus rekla je svojim prijateljima da je besmisleno što se Dejvid Bekam nije javno pred kamerama izvinio supruzi Viktoriji Bekam što ju je povredio i da je suludo da on izigrava žrtvu.

Viktorija Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U dokumentarcu "Beckham" čuveni Britanac je bio na ivici suza dok je pričao o aferi koja je 2004. ozbiljno uzdrmala njegov brak.

Rebeka Lus viđena je ispred svoje kuće u Norveškoj, i veoma joj smeta način na koji je Dejvid pričao o skandalu. Navodna ljubavna afera desila se dok je on igrao za Real Madrid u Španiji. Daily mail je te 2004. objavio sliku Bekama i Rebeke iz noćnog kluba u ovoj zemlji i ta slika je rekla mnogo toga.

- Uvek je tvrdnje o aferi opisivao kao smešne, ali ih nikada nije ni demantovao a ni potvrdio - rekla je prijateljica Rebeke Lus.

Dejvid Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rebeka je 2004. tabloidu "News of the World" rekla da je četiri meseca bila u vezi sa Dejvidom Bekamom. Čuveni sportista i njegova supruga opovrgli su te tvrdnje, ali nisu tužili ovaj časopis.

Bekamovi u dokumentarcu o aferi pričaju na indirektan način pa je tako Dejvid poručio:

- Svaki put kad smo se probudili, osećali smo da postoji nešto drugo... oboje smo u tom trenutku osećali da ne gubimo jedno drugo nego da tonemo.

Viktorija je dodala:

- To je bilo najteže razdoblje u našem braku, 100 odsto, ceo svet je bio protiv nas.

Prema rečima Bekama, ni ne znaju kako su prebrodili krizu. Afere je svakako bilo jer se skandal desio pa desio, a da li je bilo preljube... stav Rebeke je jasan.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track