OGLASILA SE DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Anica objavila fotku IZ AVIONA, pozira nasmejana nakon vesti da je U VEZI sa glumcem (FOTO)
Foto: Instagram/lazar.ristovski

SREĆNA I ZALJUBLJENA

OGLASILA SE DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Anica objavila fotku IZ AVIONA, pozira nasmejana nakon vesti da je U VEZI sa glumcem (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi, saznaje "Blic".

On se tim povodom oglasio i potvrdio vezu sa nekoliko decenija mlađom glumicom i koleginicom.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je Lazar.

Anica se tim povodom nije oglašavala za domaće medije, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona gde je pozirala nasmejana.

Anica Lazić
foto: Printskrin/Instagram

Još uvek nije poznato gde je i sa kim mlada glumica otputovala.

Inače, Anica i Lazar sarađivali su zajedno na seriji "Drim tim", a Ristovski je govorio o dolasku svoje sadašnje devojke u seriju.

- Moja nova junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - istakao je tada Lazar Ristovski.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track