OVAKO RISTOVSKI TEPA 39 GODINA MLAĐOJ DEVOJCI: Dok je snimao u LEPRŠAVOJ HALJINI, sve pršti od emocija pa poručio Ovde sam SA NJOM
Foto: Instagram/anicalazicofficial, Nemanja Nikolić

SVE PRŠTI OD LJUBAVI

OVAKO RISTOVSKI TEPA 39 GODINA MLAĐOJ DEVOJCI: Dok je snimao u LEPRŠAVOJ HALJINI, sve pršti od emocija pa poručio Ovde sam SA NJOM

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Lazar Ristovski je, naime, ovu vest potvrdio za "Blic", a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa njom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

Anica je, inače, veoma aktivna na svom Instagram profilu gde svakodnevno objavljuje privatne fotografije, kako sa putovanja, tako i sa snimanja.

Lazar je nekoliko njenih fotografija i komentarisao, pa je svima pokazao kako joj tepa.

Naime, na jednoj slici na kojoj je Anica pozirala nasmejana Lazar je napisao "Duša" i stavio je emotikon u obliku srca, usledio je njen odgovor "Ljubav" sa istim emotikonom, a glumac joj je ponovo odgovorio sa "Sreća".

Anica Lazić
foto: Printskrin Instagram

Glumac ju je nedavno vodio u Aranđelovac gde ju je snimao u lepršavoj haljini, a ona je snimak objavila na mrežama.

Lazar Ristovski je jasno u komentaru stavio do znanja da je tu bio sa njom.

- Ja sam ovde sa njom - napisao je glumac.

Podsetimo, Lazar Ristovski se oglasio za "Blic" i potvrdio je da je u vezi sa Anicom.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je Lazar.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track