BAKA I NJENI UNUCI ZAUSTAVILI KIJANU RIVSA NA ULICI: Zbog onoga što je uradio slavni glumac CEO SVET MU SE KLANJA (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

OPERISAN OD UOBRAŽENOSTI

BAKA I NJENI UNUCI ZAUSTAVILI KIJANU RIVSA NA ULICI: Zbog onoga što je uradio slavni glumac CEO SVET MU SE KLANJA (VIDEO)

Pop kultura -

Za njega se kaže da je najpristupačnija zvezda u Holivud, jednostavan i dobar čovek. Sa punim pravom. Stalno pristižu dokazi da je to zaista tako. Kijanu Rivs boravio je prošlog meseca u Hjustonu i evo kako je reagovao prilikom susreta sa jednom bakom i njenim unucima.

Kijanu Rivsa su ispred kluba "House of Blues" gde je nastupao sa svojim bendom Dogstar, dočekali Annet Kruz i njeni unuci Elajdža (9) i Kejleb (11). Mlađi dečak zamolio je glumca za autogram.

"Potpisao se meni i mom bratu, a ja sam ga onda pitao da li bismo mogli malo da dobacujemo loptu", ispričao je mališa za lokalni medij KHOU 11. Kijanu Rivs je to odmah prihvatio. "Bio sam nervozan jer je reč o svetskoj zvezdi", dodao je Elajdža dok je njegov brat Kejbel dobio selfi sa čuvenim glumcem.

Baka Anet Kruz ima poseban hobi- fotografisanje sa svetskim zvezdama i do sada ima 100 slika sa poznatim ličnostima. "Rekao mi je da Elajdža sjajno baca loptu, a ja sam mu zahvalila što moj unuk ima uspomenu za ceo život", ispričala je Anet koja je najpozitivnije iznenađena.

Na jednoj strani nalazi se veliki broj uobraženih zvezda koje su čak i grube prema svojim fanovima, a na drugoj je Kijanu kao dokaz da neke ljude ni slava ne menja.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track