DOBILA JE MOMENTALNU ŠUT-KARTU! Plejboj BRIŠE Miu Kalifu nakon što se SPRDALA sa ubijenom jevrejskom decom i ženama
Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia, MOHAMMED ABED / AFP / Profimedia

dobila otkaz

DOBILA JE MOMENTALNU ŠUT-KARTU! Plejboj BRIŠE Miu Kalifu nakon što se SPRDALA sa ubijenom jevrejskom decom i ženama

Pop kultura -

Nekadašnja zvezda filmova za odrasle Mia Kalifa, dobila je još jedan otkaz zbog stavova o ratu koji besni u Izraelu.

Nekadašnja po*no glumica Mia Kalifa šokirala je svetsku javnost kada je na društvenim mrežama podržala sukob u Izraelu tokom kojeg je pobijeno na stotine Izraelaca. Mia Kalifa je tom prilikom pozvala teroriste Hamasa da "snimaju horizontalno" kako bi mogla da posmatra horor koji ostavljaju za sobom.

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Instagram

Zbog ovih postova je nastala bura na društvenim mrežama, jedna kompanija s kojom sarađuje joj je dala momentalni otkaz, isto preko društvenih mreža i pozvala je "da se opameti", a sada je istim stopama krenula i kompanija Plejboj.

Plejboj je objavio da prekida svaku saradnju sa Miom Kalifom nakon "odvratnih komentara kojima slavi napade Hamasa u Izraelu i ubistva nevinih muškaraca, žena i dece". U saopštenju kompanije stoji i da su svi njeni snimci skinuti sa njihovog sajta.

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Instagram

Korisnici Tvitera su pozvali i ostale kompanije i sponzore s kojima sarađuje Mia Kalifa da slede njihov primer, da joj daju otkaz i prekinu svaku saradnju sa njom, a pojedini su tražili i da se bivša glumica 18+ filmova deportuje iz zemlje.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track