OVAKO IZGLEDA ANĐELINA U KOŽI NEPRIKOSNOVENE MARIJE KALAS: Objavljene PRVE FOTKE sa seta! "Penelopa Kruz bi bila BOLJA" (FOTO)
Foto: ullstein bild / - / Profimedia, AP Joel C Ryan

MIŠLJENJA SU PODELJENA

OVAKO IZGLEDA ANĐELINA U KOŽI NEPRIKOSNOVENE MARIJE KALAS: Objavljene PRVE FOTKE sa seta! "Penelopa Kruz bi bila BOLJA" (FOTO)

Pop kultura -

Anđelina Džoli glumi Mariju Kalas u novom filmu "Maria" Pabla Larajna, produkcija ovog ostvarenja počela je u Bugarskoj. Čuveni reditelj će tako zaokružiti trilogiju biografskih filmova o uticajnim ženama iz prošlosti, nakon filmova "Jackie" i "Spencer". Prva fotografije sa seta izazvale su podeljena mišljena na Instagram profilu časopisa Variety koji je prvi objavio te slike.

Fokus filma su poslednji dani slavne grčke operske pevačice Marije Kalas koje je ona provela u Parizu. Scenario potpisuje Stiven Najt. Pored Anđeline Džoli glume Pjerfrančesko Favino, Alba Rorvaker, Haluk Bilginer, Kodi Smit- Mekfi i Valerija Golino.

"Jako sam uzbuđen zbog početka produkcije filma "Maria", za koji se nadam da će publici širom sveta približiti izvanredan život i rad Marije Kalas, zahvaljujući veličanstvenom scenariju Stivena Najta, radu glumaca i cele filmske ekipe - Anđeline Džoli koja se izvanredno pripremila", rekao je reditelj.

Komentari o fotografijama Anđeline Džoli u koži legendarne pevačice glase: "Anđelina je ikona i na filmu i u privatnom životu, kraljica", "Čestitke za ulogu, ali bi Penelope Kruz bila bolji izbor", "Transformacija, hahaha", "Uopšte ne vidim Mariju ovde, slike su poput fotografija za Vogue, Anđelina je Anđelina", "Kakva medveđa usluga", "Obožavam ovaj izgled", "Jedva čekam", "Kraljica se vratila", "Na pomolu nominacija za Oskara".

Marija Kalas
foto: Profimedia

Neki čak kažu da bi veliku grčku zvezdu Mariju Kalas trebalo da glumi Grkinja.

Najvažniji je način na koji Larajn dočarava žene na filmskom platnu i nestrpljivo se čeka da se vidi kako je dočarao Mariju Kalas, zajedno sa ostalim članovima ekipe.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track