ZA NJIM LUDE ŽENE ŠIROM SVETA, A NAJVEĆA LJUBAV GA JE OSTAVILA ZBOG SEKTE Ovako je manekenka uništila život sebi i poznatom pevaču
Foto: RONALD WITTEK / AFP / Profimedia

ZA NJIM LUDE ŽENE ŠIROM SVETA, A NAJVEĆA LJUBAV GA JE OSTAVILA ZBOG SEKTE Ovako je manekenka uništila život sebi i poznatom pevaču

Zabava -

Popularni pevač Eros Ramacoti doživeo je pravi ljubavni brodolom kada je njegova devojka postala članica sekte. To je slavnom pevaču, za kojim udiđu žene širom sveta, slomilo srce.

Mišel Hunziker, 45-godišnja voditeljka i manekenka bivša je supruga Erosa Ramacotija, a život joj se raspao kada je postala članica sekte. Svojevremeno je Mišel odlučila da progovori o celom iskustvu, te je otkrila sočne detalje o svom privatnom životu.

Naime, italijansko-švajcarska lepotica bila je najveća Erosova ljubav, ali ni to nije pomoglo da je izbavi od ozloglašenog kulta "Ratnici svetlosti" i spasi njihov brak.

Mišel i Eros su se venčali i zatim razveli nakon 11 godina braka 2009. Danas imaju 25-godišnju ćerku Auroru, a ni velika ljubav ni porodica nisu uspeli da ih spasu od kraha braka. Za sve je bila kriva Mišel i njena opsednutost sektom "Ratnici svetlosti", a koja ju je opčinila i uverila da je za nju najbolje da napusti sve sebi bitne ljude i krene u novi, religijom protkani život.

Koncert, Eros Ramacoti
foto: Damir Dervišagić

Sekta joj je uništila privatni život i odvojila je od porodice i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a izgubila je i supruga. Poštovala je stroga pravila kulta sekte, pa se godinama nije upuštala ni u seksualne odnose, te su je iskoristili finansijski i uzeli joj mnogo novca. U razgovoru za nemački Stern je rekla da su je uverili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Nije samo to manekenka poverovala nego i da se pica pravi od demonskih sastojaka, pa je postala veganka kako se ne bi izlagala "zloj hrani".

Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim plećima", ispričala je Mišel.

Ona je otkrila da je pala pod uticaj sekte u trenucima kada je osećala da njen brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti i počela je da joj opada kosa od stresa. Zbog toga je potražila pomoć terapeutkinje s kojom se i sprijateljila, a ona je bila članica "Ratnika svetlosti" za koje ju je vrbovala.

Manekenka nije shvatila odmah da je reč o sekti.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", prisetila se Mišel reči svoje terapeutkinje.

Sekta je manekenku okrenula i protiv njenog tadašnjeg supruga, Ramacotija, što je na kraju rezultiralo razvodom. Naime, uverili su Hunziker da je pevač u prošlom životu bio rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna, te zato mora što pre da se skloni od njega. Eros je nakon nekog vremena saznao šta se zbiva s Mišel i postavio joj je ultimatum da odabere sektu ili njega. Ona je izabrala sektu i tako presudila njihovom braku.

Mišel je konačno napustila sektu godinama kasnije, a ponovo je pronašla ljubav s italijanskim preduzetnikom Tomasom Trusardijem. Venčali su se 2014. i imaju ćerke Sole (8) i Celeste (7). Međutim, ovog proleća se razvela i od njega, ali ne zbog sekte već zbog nepomirljivih razlika.

Kurir.rs/Story.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track