DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG JE VRŠNJAKINJA S NJEGOVIM SINOM: Glumac ne krije da je DO UŠIJU ZALJUBLJEN, a ovako joj iskazuje LJUBAV
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram/anicalazicofficial

OČARALA GA

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG JE VRŠNJAKINJA S NJEGOVIM SINOM: Glumac ne krije da je DO UŠIJU ZALJUBLJEN, a ovako joj iskazuje LJUBAV

Pop kultura -

Čuveni glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo je u ljubavi, i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Lazar Ristovski je ovu vest juče potvrdio za domaće medije, a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa njom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

On ne krije koliko je zaljubljen u Anicu, pa joj na mrežama ostavlja komentare poput "dušo", "srećno" i slično, dok mu razlike između njih nimalo ne smetaju.

Anica je, inače, isto godište kao Lazarov mlađi sin Jovan, a nije poznato da li je ona upoznala njegove naslednike i u kakvom su odnosu.

Lazar Ristovski, Jovan Ristovski
foto: Damir Dervišagić

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je juče za Blic Ristovski.

Podsetimo, pored Jovana, Lazar Ristovski i njegova nekadašnja supruga Danica imaju i starijeg naslednika Petra - poznatog reditelja, koji je oženjen suprugom Teodorom.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track