ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE ŠTA JEDE JELENA ĐOKOVIĆ: Isplivao snimak koji je mnoge ostavio U ČUDU! Čak ni ona ovome ne može da ODOLI
Foto: Instagram/gabormatemd

NAPRAVILA IZUZETAK

ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE ŠTA JEDE JELENA ĐOKOVIĆ: Isplivao snimak koji je mnoge ostavio U ČUDU! Čak ni ona ovome ne može da ODOLI

Pop kultura -

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, godinama je na veganskoj ishrani i redovno promoviše zdrav način života, ali nekim specijalitetima ne može čak ni ona da odoli, te se desi da napravi izuzetak.

Ona je naime u okviru turneje s Fondacijom Novak Đoković posetila Sarajevo i tom prilikom jela burek, što je i pokazala u snimku koji je objavljen na zvaničnoj Instagram stranici fondacije i na profilu dr Gabora Matea, lekara, pisca i stručnjaka za dečji razvoj.

- Zdravo svima, mi smo u Sarajevu i upravo smo jeli burek. Ovde su ostaci - rekla je Jelena Đoković u snimku, a onda preusmerila kameru na sto na kome su stajali ostaci bureka, a potom je dr Mate dodao:

- Došao sam čak iz Kanade samo da bih jeo burek.

"Jelena i burek?! Teško je odoleti", "Super", "Burek je poznato i popularno jelo širom Balkana. Jedno od mojih omiljenih jela iz detinjstva", "Burek?", glasili su samo neki od komentara iznenađenih pratilaca.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Jelena Đoković je inače javno je govorila o trenutku kada je odlučila da sledi veganski režim ishrane. Otkrila je da to nije uradila zbog svoje želje, ali to ne menja činjenicu da strogo vodi računa o ishrani. Dugo ne jede meso, mleko i šećer.

Kada se kuilinarskim umećem pohvali na Instagramu, obično pokaže da su njeni obroci puni nutrijenata. Za doručak obično jede ovsene pahuljice, a sada je pokazala da i ona ume da napravi izuzetak. Zato je mnoge iznenadio najnoviji snimak u kom se vidi kako Jelena Đoković uživa u bureku - omiljenom pekarskom obroku mnogih.

Jelena Đoković
foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Jelena Đoković je svojevremeno otkrila i svoj jelovnik.

"Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač. Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju", rekla je jednom prilikom Jelena Đoković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track