LAZARU RISTOVSKOM NOVA TAŠTA KOMENTARIŠE OBJAVE: Njena ćerka je 39 godina mlađa od glumca, a evo šta ona misli o njihovoj vezi
Foto: Instagram/anicalazicofficial, Nemanja Nikolić

FOTO

LAZARU RISTOVSKOM NOVA TAŠTA KOMENTARIŠE OBJAVE: Njena ćerka je 39 godina mlađa od glumca, a evo šta ona misli o njihovoj vezi

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Lazar Ristovski je ovu vest potvrdio, a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa njom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

On je u više navrata komentarisao njene fotografije na društvenoj mreži Instagram, a njena majka Anikica Lazić je takođe aktivna na mrežama. Naime, ona je na jednom snimku koji je Lazar Ristovski nedavno postavio na mrežama odmah komentarisala.

Naime, glumac je u septembru ove godine objavio snimak sa predstave "Mala" iz 1990. godine, a Ankica mu je odmah ostavila komentar.

- Hahaha, top - napisala je Ankica uz emotikone koji plaču od smeha, njena ćerka je odmah lajkovala komentar, pa se može pretpostavljati da ona podržava njihovu vezu iako je glumac četiri decenije stariji od njene ćerke.

Lazar Ristovski
foto: Printscreen

Podsetimo, Lazar Ristovski se oglasio za "Blic" i potvrdio je da je u vezi sa Anicom.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je Lazar.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track