POMRAČENJE SUNCA STIŽE 14. OKTOBRA I POMRSIĆE NAM KONCE: Menja sudbinu svih horoskopskih znakova i pravi probleme na svakom koraku
Foto: Shutterstock

UF

POMRAČENJE SUNCA STIŽE 14. OKTOBRA I POMRSIĆE NAM KONCE: Menja sudbinu svih horoskopskih znakova i pravi probleme na svakom koraku

Zanimljivosti -

Jedan od najvažnijih astroloških perioda do kraja 2023. godine je prstenasto pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar), jer nas istog datuma očekuje i mlad Mesec u istom znaku, a intenzitet ovog događaja osećaćemo u narednih šest meseci.

Pomračenje Sunca u Vagi odigraće se na 21. stepenu ovog znaka, što je veoma važno za sve osobe koje u svojoj natalnoj karti imaju nešto na 21. stepenu Raka, Vage, Jarca ili Ovna.

pomračenje sunca
foto: Printscreen

Pomračenje Sunca u Vagi poprima karakteristike znaka u kojem se nalazi, ali na negativan način. Vaga je znak koji simbolizuje balans, harmoniju, partnerske odnose, ali i mušku, dominantnu figuru u nečijem životu.

Kolaps u odnosima

Pomračenje Sunca doneće kolaps u odnosima i nagoveštava kraj jednog životnog ciklusa, ali i period godine kada prošlost moramo da ostavimo iza sebe. U zavisnosti od vašeg znaka i podznaka pomračenje Sunca će imati drugačiju simboliku.

pomračenje Sunca, Sunce
foto: AP

Pošto će istog datuma biti i mlad Mesec u znaku Vage, jasno je da će na kraju jednog ciklusa da stigne i novi početak. To će biti teže nego što zvuči, a mnogi znakovi će dramatično da prežive ovaj astrološki događaj.

Saznajte kako će pomračenje Sunca delovati na vaš znak:

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ukoliko ste u braku ili imate partnerski odnos u poslu koji vam je važan, možete da očekujete kulminaciju. Dogovora neće biti do kraja nedelje.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunce u Vagi donosi vam kulminaciju na radnom mestu, a to znači da ne treba da se nadate nekom kompromisnom rešenju, nego da velike planove ostavite za proleće 2024. godine.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ovaj astrološki period donosi vam probleme sa decom, ali i u ljubavnim odnosima. Ukoliko planirate proširenje porodice, znajte da je nepovoljan period. Moguća je kriza u ljubavi.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Pomračenje udara na vaše polje porodice i doma, tako da očekujte probleme sa roditeljima ili rodbinom.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca donosi vam probleme u komunikaciji. Bilo kakvo završavanje papirologije ili kraće putovanje treba da odložite za neki drugi put. Dogovora neće biti do kraja nedelje.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ovaj astro dogašaj donosi vam finansijske poteškoće. Ukoliko planirate da naplatite neki novac, znajte da će to da se prolongira.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vi ste jedan od znakva kome će ovaj period najteže pasti. Lične krize, dileme i nemogućnost uspotavaljanja balansa na svim životnim poljima.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Polje podsvesti će biti aktivno, tako da vam sledi psihološka borba sa samim sobom. Moguće je da ćete se suočiti sa svojim najvećim strahovima.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Pazite kome poklanajate poverenje kada su u pitanju prijatelji. Ovaj period može da nagovesti kraj jednog druženja, ali i početak novog.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju karijere, pa će se dogoditi nešto što će uticati na vašu poslovnu budućnost. Moguća je promena radnog mesta ali i profesije.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ovo nije dobar period za putovanja, ali ni saradnju sa inostranstvom. Moguća je promena životne filozofije.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Nalazite se na prekretnici između dva životna puta i ovaj astrološki period će biti okidač da prošlost ostavite iza sebe. Sve staro više nije za vas i vreme je da se okrenete ka budućnosti.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja