KAKAV OBRT! Ljiljana Blagojević izjavom o devojci Ristovskog podigla PRAŠINU, sada se "pravda": Nisam htela da je NIPODAŠTAVAM
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir Televizija

oglasila se

KAKAV OBRT! Ljiljana Blagojević izjavom o devojci Ristovskog podigla PRAŠINU, sada se "pravda": Nisam htela da je NIPODAŠTAVAM

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski je u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić, a na tu vest je reagovala i njegova koleginica, poznata glumica Ljiljana Blagojević.

O Anici se mnogo spekulisalo, a mnogi su, zbog njene epizodne uloge u seriji "Popadija" pomislili da je i ona glumica. Međutim to nije istina, o čemu je svedočila i Ljiljana Blagojević koja je na društvenim mrežama komentarisala "Ona nije glumica".

Ljiljana Blagojević
foto: Marina Lopičić

Ljiljana se sada oglasila i elaborirala svoj komentar:

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica.

Inače Anica je po profesiji psiholog, gluma joj je hobi, a sa svojim dečkom Lazarom Ristovskim glumila je u filmu "Drim Tim".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track