POZNATI REPER PREKINUO KONCERT I OBEĆAO DA ĆE PLATITI LEČENJE FANU: Daću sve što treba da ti pružim najbolju pomoć na svetu
Foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TO JE LJUDINA

POZNATI REPER PREKINUO KONCERT I OBEĆAO DA ĆE PLATITI LEČENJE FANU: Daću sve što treba da ti pružim najbolju pomoć na svetu

Pop kultura -

Kanadski reper Drejk prekinuo je koncert u Torontu kako bi poslao važnu poruku fanovima u publici i saopštio važnu odluku.

On je tokom koncerta uočio nekoliko natpisa koje su fanovi držali u rukama, pa je odlučio da im ispuni želju.

Drejk
foto: Profimedia

- Video sam da neko drži znak "Plati mi školarinu". Neka neko pronađe tu osobu. Evo šta ćemo učiniti. Platićemo vaše školarine - rekao je, pokazujući prstom na fanove u publici te dodao kako će pronaći još pet osoba kojima treba pomoć u plaćanju školarine.

- Drugo, video sam devojku sa znakom: "Upravo sam saznala da imam multiplu sklerozu. Hoćeš li mi pomoći?" -rekao je, pa objasnio kako se njegov prijatelj Noah 40 Shebib takođe bori s tom bolešću te da će ih povezati kako bi razgovarali.

- Platiću šta god treba da ti pružim najbolju pomoć na svetu. Imaš moju reč - rekao je reper devojci i dodao da može doći i sledeće veče na njegov koncert.

Podsetimo, 36-godišnji reper je nedavno objavio da nakon turneje uzima pauzu od muzičke karijere kako bi se posvetio zdravlju te kako verovatno jedno vreme neće stvarati muziku.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track