LAGALI SVET SVE VREME! Vil Smit i Džejda Smit otkrili da 7 GODINA već nisu zajedno! Sve je bila PREDSTAVA ZA JAVNOST (FOTO)
Foto: Profimedia

obmanjivali sve

LAGALI SVET SVE VREME! Vil Smit i Džejda Smit otkrili da 7 GODINA već nisu zajedno! Sve je bila PREDSTAVA ZA JAVNOST (FOTO)

Pop kultura -

Džejda Pinket Smit otkrila je da su ona i njen suprug Vil Smit bili razdvojeni poslednjih sedam godina, ali u tajnosti, istakavši da još uvek pokušavaju da shvate kako treba da izgleda budućnost njihovog braka. Uprkos brojnim razmiricama i glasinama o preljuba, javnost je bila uverena da su slavni supružnici i dalje u ljubavi, pa je ova vest šokirala Holivud. Ova 52-godišnjakinja je istinu otkila u intervjuu za "People", a potom je detaljno o svemu progovorila za "NBC News".

"Do 2016. bili smo iscrpljeni od pokušaja. Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome kakav onaj drugi treba da bude", objasnila je Džejda Pinket Smit u emisiji "Today" zašto se njihov brak raspao.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Glumica i voditeljka, koja je 2020. priznala da je imala aferu sa 22 godine mlađim pevačem Augustom Alsinom, rekla je da razmišljala o zakonskom razvodu, ali da nije mogla da prolazi kroz to, a dodala je i da je obećala mužu da mu nikada neće dati razlog za razvod.

"Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Da ćemo proći zajedno kroz bilo šta. I jednostavno nisam bila u stanju da prekršim to obećanje", rekla je ona, priznavši da ipak žive odvojeno. Džejda je istakla i da je par živeo razdvojeno i kada je Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine.

Akcentovala je i da nisu doneli trajnu odluku o budućnosti svog braka, te da još uvek razmišljaju o tome šta će uraditi: "Uradili smo zaista težak posao zajedno. Imamo duboku ljubav jedno prema drugom i na kraju ćemo shvatiti šta će nam to doneti".

Vil Smit
foto: Profimedia

Ona je dalje tokom intervjua pohvalila i njihovu decu - Džejdena (25), Vilou (22) i Treja (30), koji je inače Vilov sin iz prethodne vete, jer su bili uz nju tokom ovog teškog perioda.

"Moja deca, oni su mali gurui. Naučili su me dubokom osećaju samoprihvatanja. Oni vole svaki deo mene. Ta ljubav koju imaju prema meni i svom ocu, to je nivo bezuslovne ljubavi. Jedna stvar je želeti da budeš osoba koja pruža tu bezuslovnu ljubav, a druga je da je primite", rekla je.

Vest o njihovim odvojenim životima prilično je iznenađujuća, jer su se godinama predstavljali kao posvećen, privražen par kome polazi za rukom da prevazilazi sve probleme. Supružnici su priznali da su oboje imali i druge partnere, ali su isto tako tvrdili i da su srećni zajedno, te da imaju nekonvencionalan brak.

Vil Smit
foto: Profimedia

"Džejda nikada nije verovala u konvencionalni brak... Neki članovi njene porodice imali su nekonvencionalnu vezu. Ona je zbog toga odrastala na drugačiji način nego što sam ja odrastao. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome šta je to savršen odnos. Koji je idealan način ponašanja za parove? Najduži period naše veze svodio se na monogamiju, ali nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom", rekao je glumac za američki "GQ" prošle godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track