"POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJA PO PLANINAMA, OPET SAM TU SA PORODICOM" Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

PREMIJERA VELIKOG OSTVARENJA!

"POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJA PO PLANINAMA, OPET SAM TU SA PORODICOM" Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma! (VIDEO)

Pop kultura -

Ekipa Kurir televizije prisustvovala je svečanoj premijeri filma Heroji Halijarda.

Tim povodom, brojne poznate ličnosti prošatale su crvenih tepihom kako bi pogledali ovo ostvarenje.

Pomenuti film inspirisan je velikim istorijskim događajem koji se dogodio na leto 1944. godine, kada je srpski narod, predvođen jugolosvenskom vojskom, u otadžbini spasao, od sigurne smrti, preko 500 savezničkih, američkih i engleskih pilota.

01:43

POSLE SAMOĆE, TIŠINE, TUMARANJU PO BRDIMA, OPET SAM TU SA PORODICOM Radoš Bajić emotivno: Večeras je praznik filma!

Ovo je pred samu premijeru rekao reditelj i koscenarista projekta, Radoš Bajić:

- Veoma sam srećan, ustvari miran i opušten. Ovo je retka prilika da je, na ovakvoj svečanosti, prisutna cela moja porodica. Dakle, ne spadam u ljude koji isturaju svoju porodicu u prvi plan, ali sada je dobar povod, pa mi je baš drago. Svakako, kada čovek nakon pet godina mukotrpnog rada, dani samoće i tišine, tumaranje po planinama, brdima... Posle svega toga, kada vidiš šta si uradio, to je onda jedno osećanje. Očekujemo da će ovde večeras biti praznik filma.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA! Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track