"OVO JE BOLNO ZA GLEDANJE": Madonu uhvatili paparaci i svet je ZAPANJEN njenim izgledom BEZ FOTOŠOPA I FILTERA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

pokušala da se sakrije

"OVO JE BOLNO ZA GLEDANJE": Madonu uhvatili paparaci i svet je ZAPANJEN njenim izgledom BEZ FOTOŠOPA I FILTERA (FOTO)

Pop kultura -

Ikona popa Madona na svom Instagramu često objavljuje nove fotografije koje su dorađene u Fotošopu i provučene kroz razne filtre. Njeni fanovi sada su videli kako muzička zvezde izgleda kada se pojavila ispred hotela u Mančesteru.

Ovo je jedno od retkih pojavljivanja nakon što je zbog zdravlja završila u bolnici, a delovalo je da je bila dobro raspoložena. Ipak, mnogima je za oko zapalo nešto sasvim drugo. Madona je pokušala da velikim crnim sunčanim naočarima i kapuljačom sakrije svoje podbulo lice, što joj baš i nije pošlo za rukom.

Rezultati estetskih operacija i zatezanja i te kako su očigledni, pa su se mnogi šokirali kako pevačica zapravo izgleda.

"Isuse, šta joj se dogodilo", "Usne i lice joj izgledaju bolno", "Ona se potpuno izobličila", "Drago mi je da je bolje, ali ove fotografije izazivaju tugu", "Ona na Instagramu i ona uživo su dva sveta", samo su neki od komentara.

Podestimo, Madona je pronađena bez svesti 28. juna kada je pala u stanje septičnog šoka. Hitno je prevezena na intenzivnu negu zbog bakterijske infekcije, a pevačica je bila u veoma kritičnom stanju. Iako nije otkrila od koje je tačno infekcije bolovala, ubrzo je puštena na kućno lečenje i uspešno se oporavila.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track