SLAVNA GLUMICA POTPUNO GOLA U VRELOJ SCENI NOVE SERIJE: O ovim eksplicitnim snimcima sada BRUJI čitav Holivud! (FOTO,VIDEO)
Foto: Profimedia

obnažena

SLAVNA GLUMICA POTPUNO GOLA U VRELOJ SCENI NOVE SERIJE: O ovim eksplicitnim snimcima sada BRUJI čitav Holivud! (FOTO,VIDEO)

Pop kultura -

Iza Dženifer Aniston su više od tri decenije karijere, ali se u 54. godini na velikim, tačnije malim ekranima obnažila tek drugi put u karijeri! Naime, u novoj sezoni serije "The Morning Show" proslavljena glumica pojavljuje se potpuno naga u jednoj sceni seksa. Džen je prikazana na krevetu u spavaćoj sobi dok bez ičega na sebi leži sa kolegom Džonom Hamom (52).

Ona u seriji tumači ulogu voditeljke vesti Aleks Levi, dok Ham igra Pola Marksa, tehnološkog milijardera. U najnovijoj epizodi treće sezone Aleks je intervjuisala Pola u njegovoj luksuznoj vili, a napet i težak razgovor doveo je do varnica između njih dvoje, pa su ubrzo nakon intervjua završili u krevetu.

U vrućim, intimnim scenama glumački par se u potpunosti razgolitio, a Dženifer Aniston izgledala je jednako senzacionalno kao i pre gotovo 20 godina, odnosno kada se 2006. obnažila u komediji "The Break Up".

Zvezda serije "Prijatelji" nedavno je otkrila kako joj polazi za rukom da ostane u tako impresivnoj formi, uprkos zrelim godinama. Džen je navela četiri glavna pravila po kojima živi: "Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celovitu, svežu hranu i da spavam što više mogu".

Dženifer Aniston
foto: Printscreen

"Ova poslednja stavka je izazov za mene, ali je toliko važna. Osećam to kada se ne odmorim dovoljno. Uz sve to, trudim se da vrlo pažljivo biram šta puštam u svoj prostor. Naš svet prolazi kroz neke izazove, i znam da nam je svima mnogo stalo, ali ponekad mislim da je impertaiv da se udaljimo od te "buke" oko sebe", dodala je.

Ova vrela scena je obišla društvene mreže, a Dženini fanovi tvrde da izgleda fantastično i da je prezgodna, no s druge strane mnogi je optužuju za upotrebu tehnologije koja na platnu podmlađuje lik glumaca. "Nemoguće je da na TV-u uvek izgleda kao da je u svojim 50-im", "Sramota je šta je uradila sa svojim licem, "Još jedna u nizu glumica koja koristi fotošop na svom licu dok glumi", samo su neki u nizu sličnih komentara.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja