VIKTORIJA VIŠE OD 20 GODINA SVAKOG DANA JEDE ISTI OBROK Evo šta se tačno nalazi na njenom tanjiru i kako održava VITKU LINIJU FOTO
Foto: Shutterstock

ovako izgleda njena ishrana

VIKTORIJA VIŠE OD 20 GODINA SVAKOG DANA JEDE ISTI OBROK Evo šta se tačno nalazi na njenom tanjiru i kako održava VITKU LINIJU FOTO

Pop kultura -

U čemu se krije tajna vitke linije 49-godišnje pevačice i modne dizajnerke Viktorije Bekam? Pitanje je koje je zanimalo brojne žene, a njen suprug Dejvid progovorio je o tome kako se ona zapravo hrani. Bivši fudbaler tako tvrdi da voli da eksperimentiše u kuhinji, a da njegova supruga retko odstupa od svog jelovnika, piše Hello Magazine.

"Kada je hrana u pitanju, zvučaću poprilično dosadno. Šta mi se sviđa? Pa volim tost od žitarica sa solju", odgovorila je Viktorija na pitanje šta najviše voli jesti. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njena lista namirnica je dosta skromna.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Od detinjstva ne jede crveno meso i mlečne proizvode, a na njenom jelovniku svaki dan je povrće kuvano na pari kojeg začini samo sirćetom. Rekla je kako jako pazi šta jede i to još od vremena kada je nastupala s devojkama iz grupe Spice Girls. Tada su na turnejama širom sveta obilazile brojne vrhunske restorane, a Viktorija se suzdržavala od ugljenih hidrata i kaloričnih jela, a tome je verna i danas.

"Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko će napraviti izuzetak. Jedino kada je htela pojesti nešto s mog tanjira bilo je kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj je hrani reč, no znam da to nije jela od tada", rekao je Dejvid.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

01:05

OVO JE DRUGI NAJSTROŽI POST, OVAKO GLASI ISHRANA Sveštenik za Kurir TV obrazložio: Šta raditi ako ne možete izdržati?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track