"STISNUO MI JE LICE I PROŠAPTAO NAJJEZIVIJE REČI" Čuvena starleta u seriji o svom životu otkriva KROZ KAKAV PAKAO JE PROLAZILA
Foto: CURCETTI / The Photo One / Profimedia

STRAŠNO

"STISNUO MI JE LICE I PROŠAPTAO NAJJEZIVIJE REČI" Čuvena starleta u seriji o svom životu otkriva KROZ KAKAV PAKAO JE PROLAZILA

Pop kultura -

Paris Hilton je izdala knjigu koja se zove "Paris The Memoir", a tu je napisala, između ostalog, i detalje o svojim iskustvima zlostavljanja i agresivnog susreta sa Harvijem Vajnstajnom. Budući da je ovo trend među poznatima, ne čudi nas što se i produkcijske kuće zanimaju za adaptaciju, koja će, verovatno da bude i te kako popularna.

Naime, za memoare Paris Hilton se zanima i produkcijski studio A24, s planovima da ih adaptira u seriju. Iako trenutno još nema glumaca koji će da glume u projektu, sestre El i Dakota Fening biće izvršne producentkinje serije. A sama Paris će, takođe, da preuzme ulogu izvršne producentkinje.

Produkcija je još uvek u ranoj fazi, tako da nema reči o tome koliko epizoda može da se očekuje, kao ni kada će da bude objavljena ili koji će se striming servisi uključiti.

Šta može da se očekuje u seriji o Paris Hilton?

Detalji o seriji su malobrojni, a ako serija pomno prati memoare, onda verovatno može da se očekuje da će da se bavi nekim od šokantnijih trenutaka iz života Paris Hilton, kao što je njen odnos sa jednim od njenih učitelja kada je bila u osmom razredu.

"Zvao me gotovo svake večeri i satima smo razgovarali o tome koliko sam neverovatno zrela, lepa i inteligentna, senzualna, neshvaćena i posebna.

Podsećao me da je princeza Dajana trinaest godina mlađa od princa Čarlsa. I da je Prisila Prisli bila je mojih godina kad se Elvis zaljubio u nju", napisala je bogata naslednica.

Opisala je kako je svake večeri zvao satima, pre nego što je jednog dana, kada su njeni roditelji bili van kuće, došao i tada su se poljubili. Njeni roditelji su ih uhvatili jednom prilikom, a on je okrivio nju i poslali su je da živi kod bake.

Serija bi mogla da se bavi i se*sualnim napadom koji se dogodio Paris dok je bila u srednjoj školi.

U knjizi je detaljno opisala da su je dvojica muškaraca od 20 i nešto napala, dali su joj piće zbog čega se onesvestila.

"Kada sam pokušala da vrisnem, nisam imala vazduha u plućima. Sve što je izašlo bio je mali, hrapavi "stop… što se događa… zaustavite se…"pokušaj, sve dok jedan tip nije stisnuo ruku preko mojih usta - onako, agresivno – jako. Stisnuo mi je lice i prošaptao: To je san. To je san. Sanjaš'', navela je Paris.

U knjizi je opisala i perverzne, čudne komentare koje je dobijala od Harvija Vajnstajna, producenta koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog se*sualnog zlostavljanja.

"Slao mi je perverzne, čudne komentare o meni i mojoj potencijalno velikoj budućnosti u njegovom svetu. Bio je jeziv i agresivan koliko čovek može da bude za vreme ručka u prepunom restoranu", istakla je ona.

Serija bi se takođe mogla da se dotakne 2000-ih godina društvenog života u Parizu, gde je često viđena na zabavama s prijateljicama poput Nikol Riči i Britni Spirs, a moguće je da će da prikažu i njena iskustva sa in vitro oplodnjom, kao i upoznavanje i udaju za supruga Kartera Reuma, navodi Miss7.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track