NEKADA JE BILA NOĆNA MORA HOLIVUDA: Život slavne glumice bio ispunjen BAHANALIJAMA, a sada je sve PROMENILA IZ KORENA (FOTO)
Foto: Profimedia

prija joj majčinstvo

NEKADA JE BILA NOĆNA MORA HOLIVUDA: Život slavne glumice bio ispunjen BAHANALIJAMA, a sada je sve PROMENILA IZ KORENA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Lindzi Lohan (37) ranije ove godine postala je majka, a izvor blizak glumici sada otkriva kako se snašla u roditeljskoj ulozi.

'Obožava biti majka i sve joj je došlo potpuno prirodno. Ona i suprug dele sve dužnosti, stoga nije preopterećena', rekao je izvor za Us Weekly.

Lohan se prošle godine udala za finansijskog savetnika Badera Šamasa, s kojim je u vezi od 2017. O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, posebno od kada je 2014. odlučila da se trajno preseli u Dubai. U maju ove godine s obožavateljima na Instagramu, kojih ima gotovo 14 miliona, podelila je da očekuje prinovu, sina Luaija. Iako od tada nije previše delila s obožavateljima, mesec dana nakon porođaja objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama.

Lindzi Lohan
foto: Printscreen/Instagram/lindsaylohan

'Ponosna sam na sve što je ovo telo postiglo tokom svih meseci trudnoće, i sada oporavka. Imati dete je najveća radost na svetu', napisala je.

Mnogim obožavateljima zvezde filmova 'Zamka za roditelje' i 'Opasne devojke' drago je videti da Lohan uživa u životu, kao i da je sve skandale i zavisnosti uspela da ostavi iza sebe.

Podsetimo, njen sunovrat je počeo 2007. godine s dva hapšenja u alkoholisanom stanju, tri rehabilitacije i kratkim boravkom u zatvoru. Imidž je dodatno narušila druženjem s "lošim devojkama", Paris Hilton i Britni Spirs s kojima se kasnije svađala i vređala. Paralelno s tim, glumica je počela da kasni na snimanja, ponaša se poput razmažene dive, a njen izgled poprilično je patio zbog takvog načina života pa danas izgleda starije nego što jeste.

Paris Hilton, Britni Spirs, Lindzi Lohan
foto: EPA, Profimedia

Bile su tu i brojne porodične svađe, a odnos s majkom i menadžerkom Dinom Lohan bio je vrlo komplikovan. Dina je često izlazila i ludovala sa ćerkom, ali je htela i da se osladi njenom slavom, a majka i ćerka su se jednom prilikom i ljubile tokom noćnog izlaska, što je šokiralo javnost.

Ipak, glumica je nakon tromesečne rehabilitacije 2012. čvrsto odlučila da promeni svoj život iz korena: 'Dokle god ostanem iskrena sama sa sobom, i napravim sve što je potrebno napraviti, nema ničega što bi mi moglo stajati na putu', prenosi Mirror.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track