"BORIM SE SA TIM POREMEĆAJEM GODINAMA": Ćerka slavne glumice progovorila o svom mentalnom stanju, a smiruje je 1 ČUDNA NAVIKA
Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

GODINAMA SE VEĆ BORI SA TIM

"BORIM SE SA TIM POREMEĆAJEM GODINAMA": Ćerka slavne glumice progovorila o svom mentalnom stanju, a smiruje je 1 ČUDNA NAVIKA

Pop kultura -

Ćerka poznate glumice Riz Viterspun, Ava Filip (24), nedavno je iznenadila svoje obožavatelje priznanjem da se celog života bori s anksioznošću.

'Borim se s anksioznošću od kad znam za sebe, a bilo je posebno intenzivno u dečijem i tinejdžerskom periodu', podelila je tokom javljanja uživo na Instagramu na kojem je prati skoro milion ljudi.

Mnogi su je tada pitali kako se nosi s ovim poremećajem, a ona je priznala kako je kroz godine stekla nekoliko korisnih veština koje joj pomažu pri smirivanju, prenosi E!News.

'Imate svako pravo osećati se kako god, čak i ako se to drugim ljudima čini čudnim. Biti oštar prema samome sebi vam neće pomoći da se osećate bolje, ili rešiti problem. Takođe, pogledajte šta u tom trenutku možete nabrojati u svojoj blizini– od ukusa, mirisa ili zvukova', podelila je. Ipak, priznala je da se još uvek bori s nekim lošim navikama poput 'čačkanja' lica.

'Toliko je primamljivo iz nekog razloga, ali mislim da sam s godinama postala bolja u smirivanju toga', rekla je.

Riz Viterspun
foto: Profimedia

Podsetimo, nekoliko dana pre nego su što proslavili 12. godišnjicu braka, Riz i Džim Tot objavili su da se razvode. Kako prenosi Us Weekly, nakon što su na uvid dobili papire iz brakorazvodne parnice, na sudu su se dogovorili kako će podeliti starateljstvo nad 10-godišnjim sinom Tenesijem.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track