IMALA OPERACIJU FETUSA, A SAD JE PROZIVAJU DA JE PRESTARA ZA BEBU: Slavna rijaliti zvezda ŽESTOKO odbrusila ZLIM JEZICIMA (FOTO)
Foto: Profimedia

uzvratila

IMALA OPERACIJU FETUSA, A SAD JE PROZIVAJU DA JE PRESTARA ZA BEBU: Slavna rijaliti zvezda ŽESTOKO odbrusila ZLIM JEZICIMA (FOTO)

Pop kultura -

Kortni Kardašijan Barker (44) uzvraća komentar na kritike prema kojima je ona prestara da bi imala bebu i naziva svoju trudnoću „Božjim planom.“

Kortni čeka svoje prvo dete sa suprugom, bubnjarom benda Blink-182, Trevisom Barkerom. Buduća majka bila je na ovonedeljnoj digitalnoj naslovnici za Vanity Fair Italija i u intervjuu je progovorila o tome da ne obraća pažnju na hejtere koji propituju njenu želju da postane majka u 40-ima.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

„Ti komentari me ne dotiču. Samo kažem: kako možete ispitivati Božji plan? Jer to je kako ja vidim trudnoću, koja je došla nakon što smo Trevis i ja prestali razmišljati o tome i prekinuli smo IVF tretmane“, rekla je zvezda rijalitija, prema postu Vanity Faira na društvenim mrežama.

Svoju trudnoću Kortni je partneru objavila na zanimljiv način. Tokom koncerta njegovog benda podigla je natpis „Trevis, ja sam trudna“, a par je kasnije podelio da očekuju sina. Prošlog meseca buduća majka otkrila je na društvenim mrežama da je imala hitnu operaciju fetusa koja je spasila život njene bebe.

Kortni Kardašijan, Travis Barker, veridba
foto: Profimedia

Par je bio iskren o svojim pokušajima veštačke oplodnje i Kortni je priznala da su IVF tretmani bili teški i za njeno telo i za mentalno zdravlje, stoga su od toga odustali.

"Volela bih bebu više od svega, ali stvarno verujem u ono što Bog sprema za nas. Ako je to beba, onda verujem da će se to dogoditi“, rekla je tada.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Kortni je majka troje dece sa svojim bivšim partnerom Skotom Disikom: Mejsona (13), Penelope (11) i Rejne (8).

Barker ima dvoje dece s bivšom suprugom Šenom Mokler: Lendonu (20) i Alabamu (17). On je takođe očuh Atijane De La Hoje (24), ćerke Mokler s bivšim suprugom Oskarom De La Hojom.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track