SMATRAJU GA NOVIM DŽEJMSOM BONDOM: Slavni glumac oženio se 23 godine starijom ženom, a za njom ODLEPIO kad je imao 18 godina
Foto: Instagram/aarontaylorjohnsonfan

SMEŠI MU SE ULOGA

SMATRAJU GA NOVIM DŽEJMSOM BONDOM: Slavni glumac oženio se 23 godine starijom ženom, a za njom ODLEPIO kad je imao 18 godina

Pop kultura -

Aron Tejlor-Džonson (33) navodno je favorit za novog Džejmsa Bonda, nakon što je Danijel Krejg odustao od te uloge nakon pet filmova u franšizi.

Izvor je za Daily Mail rekao i kako je za film zainteresovan reditelj Kristofer Nolan te da želi napraviti 'nešto drugačije'.

Nolan i Tejlor-Džonson već su sarađivali, i to 2020. u filmu Tenet. Iduće godine izaći će film 'Kraven The Hunter' u kojem Tejlor-Džonson glumi glavnog lika Sergeja Kravinofa. S njime je i Rasel Kroul koji glumi njegovog oca.

Aron Tejlor Džonson
foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

Jedna od uloga po kojima je Aron poznat je i uloga Džona Lenona u filmu 'Nowhere Boy'. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 23 godine stariju Samantu (56). On je tada navodno imao tek 18 godina. Aron je Samantu zaprosio godinu dana kasnije.

Aron je, nakon venčanja, preuzeo i Samantino prezime, a i ona je preuzela njegovo. U 12 godina braka dobili su dve ćerke, a Sem iz prvog braka ima takođe dve ćerke.

Aron Tejlor Džonson, Sem Tejlor Džonson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skladan bračni život nisu poljuljale ni glasine o prevari u januaru ove godine.

- Zaista nemam šta skrivati, siguran sam u to što imamo - rekao je Aron u intervjuu. Inače, par je poznat po tome da o privatnom životu ne govore previše u javnosti.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track