IDEALAN PLES ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Nekima prijaju brži ritmovi, drugima sporiji, evo ko je rođen za HIP-HOP i bečki VALCER
Foto: Shutterstock/vectorfusionart, Shutterstock/Q-stock

astrologija

IDEALAN PLES ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Nekima prijaju brži ritmovi, drugima sporiji, evo ko je rođen za HIP-HOP i bečki VALCER

Pop kultura -

Astrolozi otkrivaju koji ples je idealan za svaki horoskopski znak.

Ukoliko ste ljubitelj ove vrste rekreacije, biće vam biti interesantno ono što sledi. Razmrdajte se uz plesni ritam...

ples
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia, Sunset Box / Allpix Press / Profimedia, Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, FA Film / United Archives / Profimedia

Ovan - hip hop

Uvek ključajte od energije i dinamične aktivnosti vam najviše odgovaraju. Hip hop nudi dovoljno izazova, ali je pogodan i za početnike bez predznanja.

Bik - paso doble

Kako i priliči strastvenom znaku, potrebna vam je aktivnost kroz koju ćete je izraziti. Paso doble je španski ples koji će vas očarati svojim jedinstvenim stilom i strastvenom energijom.

Ovog vikenda počinje plesni talent šou, kakav još nije viđen kod nas!

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova

Dragana Mirković
foto: Promo

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu - milion dinara. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju i otvore put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

00:35

SPEKTAKULARNI ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM OD 21. OKTOBRA NA KURIR TELEVIZIJI

Blizanci: bolivud (indijski) ples

Budući da ste vrlo društveni, prijaju vam plesovi koji nude mogućnost druženja. Volite zabavne i neobične aktivnosti, ali ste takođe vrlo znatiželjni i rado učite o novim kulturama. Ovaj ples će vas sigurno impresionirati!

Indija, ples
foto: Profimedia

Rak - bečki valcer

Vrlo ste emotivni i tradicija vam puno znači. Volite da plešete s nekim vama bliskim i na taj način se povezati. Zaplešite bečki valcer s posebnom osobom i prepustite se mirnim, elegantnim ritmovima.

Lav - tango

Kao i bik, vrlo ste strastveni i izražajni, pa volite intenzivne, pomalo dramatične plesove. Isprobajte tango koji će vas impresionirati svojom elegancijom i intenzitetom u isto vreme.

Mihail Barišnjikov
foto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Devica - balet

Precizni ste i razmišljate analitički, a kroz ples možete biti izrazito opušteni i dopustiti sebi da se izrazite. Isprobajte balet koji će od vas zahtevati preciznost i disciplinu, a pritom će vam omogućiti da se opustite.

Vaga - džez ples

Volite elegantne pokrete, ali vam je u isto vreme potreban ples kojim takođe možete izraziti svoju razigranu narav. Džez je savršen miks, što ga čini plesom koji će vas osvojiti.

Škorpija - baćata

Tajanstveni ste, ali izuzetno strastveni. Baćata je latinoamerički ples koji je pun strasti, ali sadrži i neke složenije korake koji će vam aktivnost učiniti zanimljivom.

ples
foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Strelac - moderan ples

Zbog vaše razigrane i slobodne naravi birate plesove u kojima se možete slobodno izraziti. Moderni ples vam nudi neke izazovne pokrete, dok vam omogućuje kreativnost i razigranost.

Jarac - flamenko

Budući da vas odlikuje izuzetna disciplina, možete se baviti i zahtjevnijim plesovima. Isprobajte flamenko koji će vas iznenaditi svojim složenim pokretima, a ujedno zabaviti i opustiti.

Guitar Art Festival, Tango, flamenko, ples
foto: Guitar Art Festival

Vodolija - mešoviti plesovi

Volite da eksperimentišete i učite o novim aktivnostima. Brzo se umorite od rutine. Krenite na kurs mješovitog plesa gdje ćete imati priliku da upoznate i isprobate različite stilove, piše Dnevno.me.

Riba - bolero

Volite da plešete sa svojom boljom polovinom i na ovaj način izražavate svoja osjećanja. S osobom bliskom srcu isprobajte bolero, koji se smatra jednom od najintimnijih vrsta plesa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Anđela Jovanović igra trbušni ples

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track