SA NJOM NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE: Ona je njegova koleginica, a karijeru je zapustila da bi se posvetila PORODICI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

EVO KO JE ONA

SA NJOM NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE: Ona je njegova koleginica, a karijeru je zapustila da bi se posvetila PORODICI! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Nebojša Dugalić o svom privatnom životu ne voli mnogo da govori, niti da ga eksponira u javnosti. Tako mnogima i nije poznato da je i njegova supruga Dragana takođe glumica.

Njih dvoje su se venčali pre više od 20 godina i u braku su dobili dobili petoro dece, sinove Kalina, Vidana i Bogdana i ćerke Ilinu i Janu.

Dragana Dugalić, Nebojša Dugalić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana je, zbog obaveza oko velike porodice, zapostavila glumačku karijeru, a Nebojša je jednom prilikom rekao da mu je ona najveća podrška.

„Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom to što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi“, rekao je on jednom prilikom za medije, preneo je „Telegraf“.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

03:12

Nebojša Dugalić i Dušan Kovačević na komemoraciji Jagoša Markovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track