DOVELA KOLEGE DO LUDILA, MARŠIRALI JE SVI U GLAS NASRED SCENE! Lečić ispričao urnebesnu anegdotu sa Milenom Dravić (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Kurir tv

POMEN GLUMAČKOJ LEGENDI

DOVELA KOLEGE DO LUDILA, MARŠIRALI JE SVI U GLAS NASRED SCENE! Lečić ispričao urnebesnu anegdotu sa Milenom Dravić (VIDEO)

Kultura -

Povodom petogodišnjice smrti glumačke legende Milene Dravić, u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića, njen kolega Branislav Lečić koji je sarađivao sa njom setio se jedne anegdote.

Branislav Lečić
foto: Kurir televizija

- Imao sam priliku da dosta idem sa njom na turneje posebno sa predstavom Kir Janja. Tu su pored nas dvoje igrali Rade Markvić, Mića Tomić i Neda Arnerić. Svašta se lepo dešavalo. Tu ima mnogo anegdota. Milena je bila neko ko je jako voleo da kupi nešto za kuću, gde god da otputujemo. "Šta će sve ovo ovoj ženi?! pitali smo se. Ona je stalno nosila neka varjače i neke ogromne šerpe za kuvanje - rekao je Lečić.

Za veliku glumicu kaže da je često umela da do suza nasmeje kolege, a jednom prilikom ih je na neki način i nasamarila što ih je dovelo do ludila.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Umela je da nas zasmeje. Ima jedan trenutak kada smo baš za tu predstavu imali premijeru u Ateljeu 212. Svi smo na sceni, jer tako počinje prva scena. Ona svaki čas odlazi u toalet i vraća se. Nervozna je, ima jaku tremu. Viće: Jao ljudi šta ćemo, šte ćemo!? Povraća joj se. Mi joj govorimo: Milena smiri se, sve je u redu, znamo sve. Bilo je tako dok se zavesa nije otvorila i predstava počela.

02:16

LEČIĆ ISPRIČAO URNEBESNU ANEGDOTU SA MILENOM DRAVIĆ: Dovela kolege do ludila, MARŠIRALI JE svi u glas NA SRED SCENE!

A tada je usledio potpuni obrt

- Ona je bila sigurna i tačna kao singerica, igrala je bez greške, a svi mi ostali smo nizali grešku za greškom. I onda kad smo imali reprizu sutradan, i kada je ona opet, neposredno pred početak predstave počela da paniči, u isto vreme svi u glas smo povikali na nju: MRŠ! Ali svi u glas i Rade Marković i Mića Tomić i ja Neda Arnerić svi smo joj rekli da prekine s tim, na taj način. Ona je to naravno ukapirala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:50

Radoslav Zelenković o Draganu NIkoliću kao o poslednjem šmekeru srpske kinematografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track