SNIMAK KOJI OTKRIVA DA SU BEKAMOVI GODINAMA IMALI BRAČNE PROBLEME: Ovo je dokaz da je negde kod njih moralo da PUKNE (VIDEO)

POGLED KOJI SEČE

SNIMAK KOJI OTKRIVA DA SU BEKAMOVI GODINAMA IMALI BRAČNE PROBLEME: Ovo je dokaz da je negde kod njih moralo da PUKNE (VIDEO)

Pop kultura -

Brak Viktorije i Dejvida Bekama traje od 1999. godine. Afera koju je izazvala njegova navodna preljuba sa Rebekom Los desila se 2003. i uveliko je poznati par, na iznenađenje svih, pričao o tome u nedavno prikazanoj seriji "Beckham". Ali nije Rebeka jedini problem koji je zadesio njihov brak. Stari snimak britanske dizajnerke i proslvljenog sportiste otkriva da su oni i ranije imali probleme.

Snimak je zabeležen na košarkaškoj utakmici. Viktorija Bekam i Dejvid Bekam bili su na košarkaškoj utakmici, a ispred njih je igrala zgodna navijačica. Da je bilo maksimalnog poverenja među njima, ne bi se desio ni ovakav njen pogled niti ovakva njegova reakcija.

Viktorija Bekam je bukvalno prostrelila muža pogledom, kako ne bi pogledao devojku ispred njih, a i znajući da bi to najverovatnije uradio da ga ona nije upozorila. Pišu u komentarima da je ona otkrila da je veoma nesigurna žena. Nesigurnost donekle pokreće ljubomoru, ali slutimo da je imala razloga da posumnja u svog supruga. Nije njen navodni manjak samopouzdanja jedini krivac. Što bi se reklo, nije Bekambio baš neka cveća, u ljubavnim odnosima.

Zabeleženo je i njegovo mrzovoljno lice, a u komentarima ističu i da je posle utakmice sigurno bilo svađe među njima.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Muškarci očekivano brane Bekama pa kažu- ako je oženjen, ne znači da ne primećuje ljude oko sebe.

Staro džentlmesko pravilo glasi- ako muškarac poštuje ženu, onda neće gledati druge žene u njenom prisustvu, a bogami i kada ona nije pored njega. Gledati u smislu da su mu te druge žene poželjne. I to treba da čini odnosno ne čini iskreno. Iz srca.

Bekam se nakon ovog snimka pa do danas promenio. Sećate se kako je na reviji Žakemus pre nekoliko meseci u Parizu, skretao pogled sa Điđi Hadid koja je prošetala na pisti pored njega i Viktorije Bekam. Razlog tome bile su glasine da je poznati Britanac ranije flertovao sa sestrom ove manekenke Belom Hadid.

Viktorija Bekam
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Promeni se i Bekam, a nadamo se da Viktorija više nema razloga za ovakve poglede.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track