ISPLIVALA FOTKA ANE IVANOVIĆ IZ DETINJSTVA: Slavna Beograđanka objavila sliku sa BRATOM Milošem, a povod je PREDIVAN! (FOTO)
Foto: Profimedia

SESTRINSKA LJUBAV

ISPLIVALA FOTKA ANE IVANOVIĆ IZ DETINJSTVA: Slavna Beograđanka objavila sliku sa BRATOM Milošem, a povod je PREDIVAN! (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena teniserka objavila je na Instagramu dragocenu porodičnu uspomenu. Povod je važna, a njena poruka bogata je emocijama. Na toj slici Ana Ivanović je sa svojim rođenim bratom Milošem Ivanovićem.

"Tada kao i danas - najbolji brat koji postoji. Srećan rodendan, sve najbolje ti želim", napisala je Ana Ivanović na Instagramu, uz fotografiju sa svojim bratom.

Fotografija je zabeležena na rođendanu Aninog brata Miloša Ivanovića pre više godina. Slika nam pokazuje kako je teniska zvezda izgledala u detinjstvu i zaista ju je lako prepoznati. Ima ljudi koji se malo menjaju tokom vremena pa zadrže prepoznatljive crte lica.

I baš kao što je Ana Ivanović napisala, a i slika pokazuje, nju i njenog brata spajali su ljubav i prijateljstvo, i ranije i sada.

Ana Ivanović bila je među najzapaženijim zvanicama na svadbi Miloša i Dragane Džajić, ćerke čuvenog fiudbalera Dragana Džajića. Venčanje je održano 2019. u Beogradu, a slavna tenserka je tog dana plenila stilom i lepotom.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović imaju sina Ognjena. Ana je i nakon venčanja viđena sa ovim parom u javnosti, i sve je bilo u znaku porodičnog sklada.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja