POKOJNA DAJANA SE POJAVLJUJE KAO FANTOM I TO JE BOLESNO: Vilijam pobesneo zbog nastavka "Krune", prolazi kroz agoniju!
Foto: AP/Yui Muk, Kevin LARKIN / AFP / Profimedia

JAKO SE IZNERVIRAO

POKOJNA DAJANA SE POJAVLJUJE KAO FANTOM I TO JE BOLESNO: Vilijam pobesneo zbog nastavka "Krune", prolazi kroz agoniju!

Pop kultura -

Odluka Netfliksa da se u šestoj sezoni serije "Kruna" pojavljuje duh princeze Dajane pred Čarlsom i pokojnom kraljicom Elizabetom Drugom razbesnela je princa Vilijama koji je zgrožen takvim scenarijem. U seriji koja će se emitovati od narednog meseca Ledi Di koju igra Elizabet Debicki imaće emocionalno pomirenje s ožalošćenim Čarlsom kog glumi Dominik Vest.

Blizak prijatelj princa Vilijama rekao je "'neverovatno bolno za princa da njegovu majku uvek iznova iskorišćavaju na ovaj bezobrazan način".

princ Vilijam
foto: Stefan Rousseau / AFP / Profimedia

Izvor je dodao da Vilijam neće gledati seriju, i da zaprepšćen idejom o "fantomskoj Dajani" u šestoj i poslednjoj sezoni "Krune". Prema rečima insajdera, princ je ljut na brata Harija zbog saradnje sa Netfliksom, koji "nemilosrdno iskorišćava njihovu porodicu".

Stručnjak za britanski dvor Ričard Ficviljams rekao je da je "sama ideja da su uopšte posmatrali Dajanu kao duga veoma čudna imajući u vidu sve kontroverzne elemente koji se već vrte oko serije. Dodao je da smatra da Čarls III neće komentarisati "Krunu", ali da bi njegovi i Dajanini sinovi to mogli da urade.

Stručnjak za brendove i kulturu Nik Ed dodao je da bi braća mogla da budu zgrožena prikazom svoje pokojne majke, a to bi moglo da bude okidač za njihova oglašavanja.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

- To će ionako biti kontroverzna serija sa onim što već prikazuje - dokumentarac Panorama, njenu smrt i sahranu, i po mom mišljenju uopšte nije trebalo da Dajana bude u poslednjoj sezoni.

To što je kreator serije Piter Morgan pisao o pojavljivanju Dajane kao duha je krajnje neukusno. Žalosno je da je neko svojim umećem ono što je nedvosmisleno tragedija sveo na nešto za što savršeno zna da će biti kontroverzno.

Ideja da je pisao o sablasnoj figuri majke Vilijama i Harija je očigledno neukusna i ceo koncept, što god duh rekao ili napravio, deluje krajnje bizarno - poručio je Ričard Ficviljams i dodao:

- Možda ćemo čuti šta misle o tome, ali problem je što ako daju izjavu, to će samo povećati pompu oko "Krune" i tu imate problematičnu situaciju. Kada bi princ Vilijam i princ Hari komentarisali ovo, to bi dospelo na naslovnice i čak bi više ljudi gledalo seriju nego što su nameravali. Da li će gledati tako nešto, ne znam. Kralj neće dati apsolutno bilo kakav komentar. Mislim da je kraljevska porodica davno odlučila šta misli o "Kruni", da serija nema nimalo ukusa.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Fotografije iz šeste sezone serije "Kruna":

Nik Ed je poručio: "Producenti su rekli da duh Dajane prikazuje "vizualizacije najskrovenijih misli", ali naravno da bi to mogo da izazove problem.

Siguran sam da će Vilijam i Hari to teško prihvatiti jer oni ne znaju šta je Dajana osećala tokom tog perioda tako da ova frakcijska drama postaje drama fantazije i nagađanja koja bi mogla da šokira prinčeve jer menja sećanja o njihovoj voljenoj majci".

Ficvilijams je kritikovao producente jer misli da duh Dajane koriste za reklamu serije. Iz Netfliksa su rekli da takav prikaz otkriva skrivena osećanja i da nije bilo šta nadrealno, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track