DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova plavuša je ŽARILA i palila, a onda se povukla i godinama krila od svih: Sad se vraća i ima dobar razlog
Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova plavuša je ŽARILA i palila, a onda se povukla i godinama krila od svih: Sad se vraća i ima dobar razlog

Pop kultura -

Glumica i njen suprug Bendži poslednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nikol Riči, koja je udata za Bendžijevog brata blizanca Džoela Madena.

Kameron Dijaz, Bendži Maden
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Venčali su se u januaru 2015. godine, a u decembru 2019. godine dobili su Radiks koju im je rodila surogat majka. Naravno, u pitanju je Kameron Dijaz.

Nedavno su bili viđeni na dvostrukom sastanku sa njenim kolegom iz filma "Snimak seksa" Robom Louom i njegovom suprugom Šeril Berkof na Beverli Hilsu, a pre toga su uživali na večeri u poznatom italijanskom restoranu Tre Lune.

Kameron Dijaz
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Snimak seksa" bio je jedan od poslednjih filmova koje je Kameron snimila 2014. godine, nakon čega je odlučila da uzme pauzu od Holivuda i sveta glume.

Kameron Dijaz, kupaći kostim
foto: Profimedia

Međutim, na veselje svojih obožavalaca uskoro će se vratiti na filmska platna s nadolazećom Netfliksovom akcionom komedijom "Back in Action", u kojoj glumi uz Džejmija Foksa i Kajla Čendlera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track