ĆERKA IM JE BOGATA PRINCEZA, A ONI U DUGOVIMA DO GUŠE: Roditelji Kejt Midlton u rodnom selu na plakatima sa ZLONAMERNIM PORUKAMA
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

nije im lako

ĆERKA IM JE BOGATA PRINCEZA, A ONI U DUGOVIMA DO GUŠE: Roditelji Kejt Midlton u rodnom selu na plakatima sa ZLONAMERNIM PORUKAMA

Pop kultura -

Roditelji Kejt Mildton na meti su negativne kampanje u britanskom selu gde žive, a gde su se pojavili okrutni plakati odnosno zlonamerne poruke. Brat Kejt Mildton Džejms Midlton viđen je kako skida te plakate, u početku se nije znalo šta je nateralo meštane sela na takav potez. A onda se saznalo- novac igra glavnu ulogu.

Meštani sela odnosno lokalni dobavljači traže da im kompanija Party Pieces isplati dugove. Ova firma pripadala je majci i ocu Kejt Mildton, prodata je ranije ove godine i nakon toga ubrzo propala.

Kejt Midlton
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Oni kojima se duguje novac ne mogu da veruju da roditelji Kejt Midlton ne žele da isplate te zaostale troškove, veruje se da imaju sredstva za to, a mnogi se i čude kako majka i otac jedne princeze odnosno tašta i tast budućeg kralja Velike Britanije dozvoljavaju tako nešto.

Ali ne podržavaju svi meštani ovu negativnu kampanju. "Kerol i Majkl su veoma popularni. Svi su užasnuti ovim posterima. Nepošteno je to raditi u njihovom rodnom selu, samo nekoliko metara od mesta gde žive", rekao je izvor za The Sun i dodao: "Njihov sin Džejms živi u blizini, kao i ćerka Pipa koja se nedavno preselila tamo sa svojom porodicom, tako da svi moraju da se suoče s ovim. Daju sve od sebe da isprave stvari i ne zaslužuju ovakvo zlostavljanje".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track