"PIO SAM 7,5 LITARA VOTKE DNEVNO!" Muzičar šokirao svojim priznanjem: "Jetra bude u fronclama, piješ toliko da možeš da UMREŠ!"
Foto: Printscreen/Youtube/Club Random with Bill Maher

au!

"PIO SAM 7,5 LITARA VOTKE DNEVNO!" Muzičar šokirao svojim priznanjem: "Jetra bude u fronclama, piješ toliko da možeš da UMREŠ!"

Pop kultura -

Tomi Li (61) je otkrio da je pio "sedam i po litra votke" dnevno kada je bio mlađi i da je baš iznenađen što ga zdravlje i dalje služi.

Roker iz grupe Motli Kru (Mötley Crüe) sedeo je sa Billom Maherom (67) u podkastu "Club Random", gde je razgovarao o nekadašnjem konzumiranju alkohola.

Tomi Li
foto: Printscreen/Youtube/Club Random with Bill Maher

"Alkohol je tako je*eno čudan, jer... je*ote! Jednostavno - lako je zaljubiti se zbog onog kako te radi, zbog načina kako te opušta, a onda odjednom, kao, „Je*ote! Pijem dva galona votke dan?" Ovo nije... Sada pokušavate da se ubijete."

Voditelj je ostao zabezeknut toliko količinom alkohola i nije mogao da veruje da je to istina, a bivši muž Pamele Anderson je odgovorio:

"Da. Sedam i po litara sr*anja. Kunem ti se, brate, kunem se Bogom."

Nakon što je komičar upitao muzičara koliko dugo je pio tako zapanjujuće veliku količinu, Li je odgovorio: "Je*i ga, čoveče - dugo, baš dugo".

"Vaša jetra bude u fronclama u tom trenutku; jedva da funkcioniše", dodao je on.

Srećom, rekao je da je izbegao bilo kakvu štetu od dugotrajnog i teškog alkoholisanja, a nedavno je od lekara dobio potvrdu da mu je zdravlje odlično.

Tomi Li
foto: Printscreen/Youtube/Club Random with Bill Maher

"Ne mogu da verujem… Štipam se na dnevnoj bazi“, izjavio je bubnjar.

"Nedavno sam uradio skeniranje celog tela, sve od glave do pete, i ne mogu da verujem - pušenje, piće, sva jebena glupa sr*nja,* sve što sam uradio, a doktor je bio u fazonu "dobro si"

Kada je Maher pitao koliko je imao godina kada je prestao da mnogo pije, Li je otkrio:

"U '89, '90 je bilo kada smo, kao bend, odlučili, bili smo, kao, "U redu, čoveče, neko se neće probuditi jednog jutra, ovo postaje je*eno smešno."'

Pamela Anderson, Tomi Li
foto: Profimedia

Li je ranije govorio o svojoj borbi sa zloupotrebom alkohola u intervjuu za Yahoo Entertainment 2020. Razgovarao je o četvorogodišnjem periodu trezvenosti nakon što je njegova četvrta supruga Britani Furlan (37) počela da se brine zbog njegovog ponašanja.

"Bio sam sam u fazonu da moram prestanem", rekao je roker za magazin.

"Kao, pio sam samo iz dosade. Samo bih se probudio i pravio koktel sa votkom i kapljicom brusnice ili limunade."

"Pio sam 7,5 litara ne litar, pola ili deci, već giltre dnevno. To je je*eno ludo", rekao je otac dvoje dece u intervjuu.

Tada se Li uhvatio u koštac sa činjenicom da potencijalno ugrožava svoje zdravlje na ozbiljan način.

"Tada sam shvatio: „Ooo, čoveče, piješ toliko da bi mogao da umreš."

I tada je njegova supruga Britani umešala i rekla da Tomi potraži pomoć.

Tomi Li, Britani Furlan
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ona je bila u fazonu: "Dušo, mislim da nikada nisam videla nekoga da toliko pije, plašiš me. Bila je zabrinuta“, nastavio je muzičar, „i njena zabrinutost je dosta pomogla u mojoj odluci da se vratim na rehabilitaciju."

Li, koji je ranije bio u braku sa Pamelom Andersonom, Heder Loklir i Elejn Starčuk, stekao je izvesnu (lošu) reputaciju zbog načina na koji se provodio tokom 80-ih i 90-ih kao deo metal benda Motli Kru.

Tomi i Britani su se prvi put sreli 2017. godine u aplikaciji za slavne osobe za sastanke Raja, a verili su se 14. februara 2018.

Sledeće godine na Dan zaljubljenih su se venčali. Tokom intervjua za People, govorila je o prvom susretu sa bubnjarom van aplikacije.

"Uvek sam ga volela. Gledala sam ga na MTV-u kada sam bila mlađa. Nisam bila najveći fan Motli Kru, ali sam volela "Methods of Mayhem", njegov drugi bend", rekla je ona. "Znala sam ko je on i uvek sam mislila da je super zgodan, pa sam pomislila: "Da, naravno, zašto da ne?"

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track