"IZVADIO JE SVOJ POLNI ORGAN I STAVIO GA MENI PRED LICE" Mučna ispovest Šeron Stoun o JEZIVOM ZLOSTAVLJANJU koje je doživela
Foto: Printskrin / You Tube

STRAŠNO

"IZVADIO JE SVOJ POLNI ORGAN I STAVIO GA MENI PRED LICE" Mučna ispovest Šeron Stoun o JEZIVOM ZLOSTAVLJANJU koje je doživela

Pop kultura -

U podkastu 'Let's Talk Off Camera' glumica Šeron Stoun (65) otkrila je da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja na početku svoje karijere. Rekla je kako joj je tadašnji šef Sonija pred lice stavio svoj polni organ kada je došla u njegovu kancelariju na sastanak.

Glumica je ispričala kako je tada, mlada i neiskusna, bila pozvana u kancelariju na sastanak sa šefom Sonija. Uzbuđena što će upoznati šefa poznate producentske kuće, nije očekivala da će joj se tako nešto dogoditi.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

- Otišla sam u njegovu kancelariju, a to je bilo davnih osamdesetih pa je kauč bio na podu, sećate se toga? Bili su to oni vrlo niski divovski kauči i kolena su mi bila oko vrata jer sam jako visoka - prisetila se Šeron.

Dogodila se situacija koja ju je šokirala.

- On je šetao kancelarijom i davao mi komplimente. No tada je rekao: 'Pre nego što počnemo...' i izvadio je svoj polni organ iz pantalona direktno meni pred lice. Bila sam mlada i nervozna, a moja reakcija na stres tada je bio smeh. Histerično sam počela da se smejem i plačem u isto vreme, nisam mogla da stanem - ispričala je.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Dodala je kako se zbog njene reakcije šef obukao i napustio prostoriju, a njegova sekretarica ju je ispratila iz kancelarije.

- Ovo nije bilo jedino čudno iskustvo u mojoj karijeri - zaključila je Šeron koja je jednom prilikom u intervjuu ispričala kako je svašta doživela u svojoj 40-godišnjoj karijeri.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track