GLAMUROZNA REVIJA SUZANE PERIĆ: Evo koje brojne javne ličnosti su prisustvovale NEZABORAVNOM PERFORMANSU (FOTO)
Foto: Srđan Aleksić

moda

GLAMUROZNA REVIJA SUZANE PERIĆ: Evo koje brojne javne ličnosti su prisustvovale NEZABORAVNOM PERFORMANSU (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od najčuvenijih srpskih modnih kreatorki, Suzana Perić , premijerno je predstavila svoju novu kolekciju Glam Galaxy i uz nezaboravan performans još jednom pokazala zašto uživa toliku pažnju javne scene i publike sa svih strana sveta. Svojevrsni šou protkan neverovatnim kreacijama doživeo je veliki uspeh i ovacije publike. Pored modela koji oduzimaju dah, pistom je prošetala i Ljubica Vraneš, mecosopran i solistkinja Beogradske opere, koja je svojim scenskim nastupom unela duh glamura i osvetlila pozornicu manifestacije svojim raskošnim glasom. Da lepota dolazi iznutra i da su godine samo broj, svojim prisustvom pokazala je i poznata novinarka i voditeljka, Biljana Obradović koja je, kao zaštitno lice kolekcije Glam Galaxy vodila program i dala primer kako žene i posle četrdesetih mogu pleniti svojom lepotom i stilom.

Suzana Perić
foto: Srđan Aleksić

Iz prvih redova, našu poznatu kreatorku podražale su brojne javne ličnosti među kojima su bile glumice Dragana Mićalović i Ivana Dudić, popularne Sara, Miona i Jovana, članice grupe Hurricane, poznata TV lica, Maša Kuprešanin i voditelj Vladimir Jelić, sa svojom suprugom, glumicom Jovanom Jelić, fudbaler FK Partizan, Franck Kanoute i mnogi drugi.

Suzana Perić
foto: Srđan Aleksić

Već za nekoliko dana Suzana Perić će predstaviti Glam Galaxy na prestižnim Nedeljama mode u Čikagu i Atini, a posetiocima revije prikazala je autentičnu stilsku viziju koja je stekla poštovaoce širom sveta.

Suzana Perić
foto: Dejan Subaković

Glam Galaxy predstavlja haljine od svile i brokata, smelih krojeva, obogaćene detaljima ručne izrade. Poigrava se klasikom dovodeći je u kontekst popularnog futurizma. Ženskim odelima daje novi sjaj rušeći konvencionalne kanone. Blejzeri postaju umetnost koja se nosi, bluze i korseti pretvataju se u drugu kožu koja slavi snagu ženstvenosti. Koloristički kolekcija osvaja hrabrim tonskim dijalozima. Srebro i zlato se slivaju u jedinstveni tok otmene senzualnosti dok detalji u vidu bisera, tirkiza, kristala slave večitu žensku zaljubljenost u lepotu. Akordi kraljevski plave ili kardinalske crvene sada se pojavljuju u novom kontekstu - slave prošlost i streme ka budućnosti.

Suzana Perić
foto: Aleksandar Birčanin

Dok nestrpljivo čeka Čikago i Atinu, Glam Galaxy sa Suzanom Perić je korak dalje u umetnočkom stvaranju, polje u kojem glamur nema potrebe prevoditi. On se instinltivno razume i oseća.

1 / 19 Foto: Marko Osmanović

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:37

VELIKI USPEH SRPSKE MODE U SVETU! Suzana Perić predstavlja kreaciju NAR u Parizu! OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track