PRAVIO SAM SE DA SAM MRTAV SAMO DA TO PRESTANE! Pretrpeo zlostavljanje: Priznao šta mu je uradila dadilja kad je imao 11 godina!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

priznao u svojim memoarima

PRAVIO SAM SE DA SAM MRTAV SAMO DA TO PRESTANE! Pretrpeo zlostavljanje: Priznao šta mu je uradila dadilja kad je imao 11 godina!

Pop kultura -

Zvezda hit serije 'Puna kuća' Džon Stamos (60) u svojim memoarima 'Da si mi rekao' tvrdi da ga je bivša dadilja seksualno zlostavljala, piše Page Six.

Kako prenose strani mediji, glumac se prisetio zlostavljanja u detinjstvu tek dok je pisao svoje memoare, koji će biti objavljeni 24. oktobra.

Džon Stamos
foto: Ron Elkman / ddp USA / Profimedia

- Sećam sam se toga kroz maglu. Uvek je bio tu, ali sam ga spakovao i zatvorio, kao što ljudi obično rade - rekao je glumac za Pipl magazin. Stamos je dodao da mu je to uvek bilo negde u sećanju, ali nikome o tome nije pričao. Sve se dogodilo kada je glumac imao 10 ili 11 godina.

- Nije bilo potpuno agresivno, ne znam. Ali nije bilo dobro. Pretvarao sam se da sam mrtav samo da to prestane - rekao je glumac.

Džon Stamos
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

U svojim memoarima o navodnom zlostavljanju posvetio je, prema pisanju stranih medija, samo nekoliko stranica jer nije želeo da knjiga bude o tome. Takođe nije želeo da se fokusira na svoj razvod od modela Rebeke Romijn.

Podsetimo, Džon Stamos je ove godine napunio 60 godina, a proslavio se ulogom šarmantnog, opuštenog muzičara Džesija Kacopolisa u seriji 'Puna kuća'.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track