GLUMICA ODLEPILA ZA UDATOM ŽENOM: Iza sebe ima 2 bivša muža, brakovi joj trajali po godinu dana, a sad sreću našla pored NJE
Foto: Printscreen/Instagram

njihova veza privlači veliku pažnju

GLUMICA ODLEPILA ZA UDATOM ŽENOM: Iza sebe ima 2 bivša muža, brakovi joj trajali po godinu dana, a sad sreću našla pored NJE

Pop kultura -

Dva meseca nakon što se rastala od supruga Granta Hjuza poznata glumica počela je vezu sa fudbalerkom Ašlin Haris. Nova romansa na javnoj sceni privukla je veliko interesovanje javnosti.

Glumica Sofija Buš (41) koja glumi glavnu ulgou u hit seriji "Good Sam", predala je četvrtog avgusta papire za razvod. U braku sa Grantom Hjuzom bila je od 2022. a sa Instagrama je uklonila natpis "ponosna supruga".

Brak je kratko trajao, a evo šta se zna o o njenoj novoj vezi: "Nakon što su bile prijateljice godinama i kretale se u istim društvenim krugovima Sofija i Ašlin imale su prvi ljubavni sastanak pre nekoliko nedelja, veza je sveža i obe počinju nova poglavlja".

Sofija Buš, Den Fredinburg
foto: Instagram

Detalje je otkrio izvor za People, dok se prijatelj Hjuza oglasio za Page six i istakao: "Grant uvek želi najbolje za Sofiju, podržava sve što je čini srećnom".

Vezu glumice i fudbalerke prate i glasine da je možda ta romansa dovela do razvoda... Ašlin Haris jer je ova sportistkinja prošlog meseca podnela zahtev za razvod od koleginice Ali Kriger sa s kojom je u braku od 2019. i sa kojom ima dvoje dece. "Ta vest je novost za javnost, ali njih dve od leta ne žive zajedno i razvod je počeo pre nekoliko meseci", tvrdi insajder.

Izvor kaže da u priči o novoj vezi nema spornih detalja iako bi javnost volela drugačiji scenario.

Sofija Buš je u junu zajedno sa Ašlin Bil u Kanu gde su učestvovale na konferecniji o osnaživanju žena u sportu. Glumica je objavila više slika sa tog događaja, na jednoj slici Ašlin je grli, a zatim su se u julu zajedno pojavile i na La Copa Mundial Femenina watch party u Los Anđelesu.

Sofija Buš bila je udata i za glumca Čeda Majkla Mareja sa kojim je profesionalno sarađivala. I taj brak je trajao kratko, od 2005. do 2006. godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track