GLEDALI STE JE U HIT SERIJI PORED SLAVNE SRPKINJE: Sada je čuvena glumica saopštila da boluje od ove OPAKE BOLESTI
Foto: : Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia

operacija je dobro prošla

GLEDALI STE JE U HIT SERIJI PORED SLAVNE SRPKINJE: Sada je čuvena glumica saopštila da boluje od ove OPAKE BOLESTI

Pop kultura -

Čuvena glumica koja je igrala u seriji "Kasl" saopštila je da je bila podvrgnuta operaciji nakon što joj je dijagnotikovan rak pluća. Suzan Salivan rekla je da je hiruški zahvat protekao uspešno.

"Hvala svima na lepim komentarima i na tome što brinete o meni", napisala je nedavno na Tviteru. Glumica Suzan Salivan (80) dodala je da, iako je operacija bila uspešna, oporavak tek predstoji.

Dan ranije glumica koja se bori sa rakom pluća, objavila je na Instagramu sliku iz bolnice i poručila da se sa iznenadnim životnim preokretima treba boriti sa nadom i humorom.

Brojni obožavaoci poželeli su joj da se što pre oporavi: "Sva moja ljubav", "Nadam se da ćete se što pre vratiti (glumi). Uvek sam volela uloge koje ste nam poklanjali. Moja omiljena bila je Kaslova majka. Oduševili ste me. Volim MARTU! Želim vam sve najbolje".

Salivan je slavu stekla kasnih sedamdesetih, najzapaženije ulge odigrala je u "Another world", "Falcon Crest", "Catle" gde je glumila Martu Rodrigez - majku glavnog junaka čiji lik je tumačio Nejtan Filion.

U seriji "Kasl" glumila je i uz čuvenu glumicu sprskog porekla Stanu Katić.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja